05 / 05 / 2024

Google Glass fiyat

Google Glass fiyat

Google Glass için, tamamıyla içeride geliştirilen uygulamada kullanıcılar o an yakınlarında bulunan ve kriterlerine uygun olan satılık ve kiralık evlerden hemen haberdar olup harita üzerinde görüntüleyebiliyor...

Philips 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’nin fiyatı açıklandı!

Philips’ten evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için güzel bir haber geldi. Philips, 50PUS8808 50 inç 4K Ultra HD Google Smart LED TV’yi satışa çıkardığını açıkladı.

Vestel 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV peşin fiyatına 4 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel, televizyon izlemeyi zevk haline getiren bir televizyonla adeta müşterilerinin gönlünü fethetti. 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV’yi satışa çıkaran Vestel, ayın zamanda peşin fiyatına 4 taksit imkânının da olduğunu açıkladı.

Heyecanla beklenen fiyat performans odaklı telefon: Google Pixel 7a tanıtıldı!

Google bugün I/O 2023 konferansında Google Pixel 7a modelini tanıttı. İşte Google Pixel 7a'nın özellikleri ve fiyatları!

Google, yeni katlanabilir telefonu Pixel Fold'u tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı!

Google, uzun süredir beklenen Pixel Fold adlı katlanabilir telefonunu sonunda tanıttı. I/O 2023 konferansında duyurulan bu yeni cihaz, birçok özellikle birlikte geliyor. İşte, Google Pixel Fold hakkında bilmeniz gerekenler...

Google'ın fiyat performans telefonunu bekleyenler müjde! Tarih verildi

Google'ın henüz detayları tam netlik kazanmış olmasa bile ortaya çıkan son bilgiler ışığında Google'ın yeni fiyat performans odaklı Pixel 7a modeli önümüzdeki 2 hafta içerisinde mağazalara ulaşacak.

Yeni Volvo XC60 artık daha akıllı! Volvo XC60 9 Ekim 2022 Fiyat Listesi

Yenilenen tasarım detayları ve yerleşik Google özellikleriyle orta büyüklükteki Akıllı XC60 artık her zamankinden daha akıllı. Yeni çizgisiyle baş döndüren Volvo XC60 Ekim ayı fiyatı ve Ağustos, Eylül ve Ekim aylarındaki fiyat değişimlerini derledik.

Yeni Google Pixel 7 tanıtıldı!

Arama motoru devi Google'ın önümüzdeki günlerde piyasaya sunacağı yeni telefonu Google Pixel 7’nin tanıtım özellikleri yayınlandı. İşte Google Pixel 7 fiyat ve özellikleri..

Google Pixel 7’nin fiyatı belli oldu! Şaşırtan detay! 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Google Pixel 7 serisinin fiyatı ortaya çıktı. Şaşırtan bir detay ise dikkatlerden kaçmadı. İşte tüm detaylar...

Google'ın ilk akıllı saati Pixel Watch'ın fiyatı ve renk seçenekleri sızdı!

Google'ın önümüzdeki ay tanıtacağı ve ilk akıllı saati olma unvanını taşıyacak Pixel Watch’ın renk seçenekleri ve fiyatları ile ilgili bilgiler sızdırıldı. Peki Pixel Watch hangi renklere sahip olacak ve hangi fiyatla satışa çıkarılacak?

Google Pixel Watch’un fiyatı belli oldu! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Google'ın ilk akıllı saati olma özelliğini taşıyan Pixel Watch modelinin fiyat ve renk seçenekleri belli oldu. Yeni saat 6 Ekim 2022'de tanıtılacak.

Starbucks fiyat listesi 2022 ne kadar? Starbucks menü fiyatları 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en popüler olan mekanlar arasında yer alan Starbucks'ın fiyat listesi merak ediliyor. "Starbucks fiyat listesi 2022" Google Trendler'de üst sıralarda yer aldı. Peki, Starbucks fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Remax, Google Glass'ı gayrimenkul sektörüyle birleştirecek!

Başakşehir Akıllı Evleri bir de akıllı gözlükle görün Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firması Remax, yeni projesini Başakşehir Living Lab'da test etti.

Google Glass'la emlak alımı kolaylaşacak!

20 bin kayıtlı kullanıcı ve aylık 1 milyon ziyaretçi trafiği olan Metrekare. com 3 yılda; 15 milyon TL ciro, ayda 10 milyon ziyaretçi ve yaklaşık 100 milyon dolarlık şirket değerine ulaşmayı hedefliyor.

Google Glass fiyat Haberi

Google Glass fiyat

GEÇEN yıl emlak sektörüne giren teknoloji odaklı Metrekare.com sitesi, sektörün ilk Google Glass uygulamasını geliştirdi. Tüm işlemlerin sesli komutlar, hareket algılayıcılar ve dokunmatik alandaki parmak hareketleriyle yönetildiği Google Glass için, tamamıyla içeride geliştirilen uygulamada kullanıcılar o an yakınlarında bulunan ve kriterlerine uygun olan satılık ve kiralık evlerden hemen haberdar olup harita üzerinde görüntüleyebiliyor, ilan detaylarını dinleyebiliyor. 


Vatan...