07 / 05 / 2024

Google Glass uygulamaları

Google Glass uygulamaları

METREKARE.com, Türkiye'de bir 'ilk' olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını hayata geçiriyor. Firma Google Glass ile uyumlu yazılımı sayesinde emlak alımı ve kiralamasını her ortamda yapılmasını sağlayacak...

Metrekare.com Google Glass uygulamasını tanıttı!

Emlak sektöründe devrim yaratma mottosu ile, teknolojik yenilikleri entegre bir şekilde kullanan Metrekare.com, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını da tanıttı.

Google'a milyon dolarlık ceza

Dünyanın en çlok kullanılan arama motoru Google, konum verilerini izleme uygulamaları hakkında kullanıcıları "yanıltan"  içerik paylaştığı için yaklaşık 40 milyon dolar ödemek zorunda kalacak.

Artık tüm veriler görünecek! Google öyle bir hizmet başladı ki kullanıcıların çok işine yarayacak

Google'ın yeni  başlattığı uygulama kullanıcıların çok işine yarayacak. Başlayan bu özellik, geliştiricilerin uygulamalarını kullanıcı verilerini nasıl topladığını, paylaştığını ve güvenliğini nasıl sağladığını gösteriyor.

Huawei kullanıcılarına müjde! Bu şekilde Google hizmetlerinden yararlanabilirsiniz!

Google hizmetlerinden yararlanamayan Huawei akıllı telefonlar için yeni bir yöntem var. Bu yöntem sayesinde Google uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Isparta’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi.

8 maddede site yönetiminde uyuşmazlık olmaması için mevzuat uygulamaları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetiminde uyuşmazlık olmamasına yönelik mevzuat uygulamaları ve tavsiyeler" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Metropol İstanbul'a Guardian Glass imzası!

Varyap girişimi ile RMJM tarafından tasarlanan Metropol İstanbu projesi,eşsiz tasarımı ile Ataşehir’de yeni kurulacak Finans Merkezi’nin en çok göze çarpan yapıları arasında yer alıyor. Projenin cephe tasarımında ise Guardian Glass imzası yer alıyor.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri düzenlendi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından İstanbul’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Google emlak sektörüne giriyor!

İnternetin en büyük arama motorlarından Google, emlak sektörüne giriyor. Google California'a 8 bin ev inşa edecek.

Tapudaki toprak koruma uygulamaları netleşti!

Altın Emlak Genel Müdürü Özelmacıklı, tarım arazilerinde mülkiyeti aktarıcı işlemlerde farklı uygulamalar olduğunu söyledi...

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Google Tur Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Najafı Ghelejlou tarafından kuruldu.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri yapıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Van’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulamaları Semineri yapıldı!

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) Uygulamaları Semineri” 30 Ekim 2018 Salı günü Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Seminer Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından düzenlendi.

Google Glass uygulamaları Haberi

Google Glass uygulamaları

Metrekare.com, giyilebilir ve mobil teknolojilerle uyumlu yazılımı sayesinde, üyelerine yolda gezerken bile emlak sorgulama imkânı sunacak. 


METREKARE.com, Türkiye'de bir 'ilk' olma özelliği taşıyan Google Glass uygulamasını hayata geçiriyor. Firma Google Glass ile uyumlu yazılımı sayesinde emlak alımı ve kiralamasını her ortamda yapılmasını sağlayacak. 


HEDEF PAZAR LİDERLİĞİ 


Yeni uygulamaları hakkında bilgi veren Metrekare.com Kurucu Ortağı ve CEO'su Serhat Karahan, "Google Glass'ın ardından akıllı saatler için Metrekare.com uygulamasını gerçekleştirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. Üye sayılarının 20 bin, aylık ziyaretçi sayılarının ise 1 milyona ulaştığını söyleyen Karahan, sitenin 3 yıl içinde; 15 milyon TL ciro, ayda 10 milyon ziyaretçi ve 100 milyon dolarlık değere ulaşmasını hedeflediklerini söyledi. Karahan 4 yıl içinde pazar lideri olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. 


ÇEVRESİNİ DE TANITIYOR 


METREKARE.com'da sadece emlakla ilgili gerekli bilgileri üretmek için...