06 / 05 / 2024

GOP Plevne

GOP Plevne

Kumkapı'da 32 yıl hizmet verdikten sonra Gürpınar’da yeni yapılan kompleksine taşınan İstanbul Su Ürünleri Hali, 452 bin metre karelik bir alana kurulu ve limana sahip.

2006 yılında Şeyh Maktum, Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarına başladı!

2006 yılında Dubai Emiri Şeyh El Maktum, Türkiye'de 120 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımına başlamış. El Maktum'un sahibi olduğu Dubai İnşaat, Gürpınar'da denize nazır bölgede 120 villa yaptıracakmış.

1996 yılında Beylikdüzü'nde 13.500 konuta yıkım kararı verilmiş!

1996 yılında Beylikdüzü Gürpınar'da kaygan zemine 4 kat olması gereken binaların, belediyenin rantı fark edip izni ile 15 kata çıkarması nedeniyle İdare Mahkemesi, 13 bin 500 konut inşaatın yıkılmasına karar vermiş.

1985 yılında Büyükçekmece kayıyormuş!

1985 yılında heyelan bölgesi olan Gürpınar'da 2 katlı bina yapılmasına izin verilmesine rağmen, kaçak olarak yapılan 8-9 katlı blokların duvarları çatlamış ve toprağın kaymasını önlemek için yapılan istinat duvarlarının hepsi çökmüş.

Beykent altgeçit inşaat çalışmaları sonlandı!

Beylikdüzü Beykent'te yol kavşak ve altgeçit çalışmaları tamamlandı...

Büyükçekmece Gürpınar'daki Veznedarlar Sitesi'nde 80 bin TL'ye icradan!

Büyükçekmece 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Büyükçekmece ilçesi, Gürpınar Yeni Mahallede bulunan Veznedarlar Sitesi'ndeki daireyi 80 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 17 Nisan 2012 Salı günü 15:00-15:10 saatleri arasında yapılacak

Uyum Gıda Beylikdüzü Gürpınar'a 46. mağazasını açtı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi, İstanbul Beylikdüzü Gürpınar'da 46. mağazasını açtı

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 yıl sonu değerini resmen açıkladı. Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Gop Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gop Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Mehmet Başaran ve Ali Başaran ortaklığında kuruldu.

Sinpaş GYO GOP AVM'nin değeri belli oldu! 

Sinpaş GYO GOP AVM'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Sinpaş GYO GOP AVM'nin değeri ne kadar oldu? 

Plevne Yapı Enerji Nakliye Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plevne Yapı Enerji Nakliye Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Tolun tarafından kuruldu.

GOP Plevne'nin ilk etabında teslimler başlıyor!

2021 yılını kentsel dönüşüm yılı olarak ilan eden Bahaş Holding, GOP Plevne projesinin ilk etabında teslimlere başlıyor.

GOP Plevne'nin yüzde 80'i satıldı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesiyle 2021 yılını dönüşüm yılı ilan eden Bahaş Holding, İstanbul’un ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi olan, GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında sona yaklaştı. 

Balıkesir Milli Emlak'tan 24.2 milyon TL'ye satılık 20 konut!

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Plevne Mahallesi, 11193 ada, 7 parselde yer alan 20 kamu konutunu 24 milyon 200 bin TL'ye satıyor.

Balıkesir Milli Emlak'tan 24.2 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Altıeylül ilçesi Plevne Mahallesi'nde bulunan 20 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 200 bin TL'ye olarak belirlendi.

Sinpaş GOP AVM arazisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Büyükesat Mahallesi 29284 Ada 2 Parselde bulunan arsaya ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Büyükesat GOP projesinde inşaat başlıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde planladığı Ankara GOP Gaziosmanpaşa Büyükesat Konut Projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak..

Yılın Yatırımcısı Ödülü Plevne Konutları'na imza atan Oktay Öz'ün!

Altın Palmiye Magazin tarafından, bu yıl 5.si 7 Mayıs 2018 Pazartesi Swissotel The Bosphorus‘da gerçekleştirilen ’Zer Altın Palmiye Ödülleri’’ halk oylaması sonucu sahiplerini buldu. 

Kentsel dönüşümle ilgili ne biliyoruz?

Essenora ve GOP Plevne projelerine imza atan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen kentsel dönüşümle ilgili önemli bilgiler verdi.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm toplantısı 7 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen GOP Plevne’nin ortaklarından olan Oktay Öz ve Mimar-Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen’in katılımıyla kentsel dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

GOP Plevne Haberi

GOP Plevne

Kumkapı’da 32 yıl hizmet verdikten sonra Gürpınar’da yeni yapılan  kompleksine taşınan İstanbul Su Ürünleri Hali,  452 bin metre karelik bir alana kurulu ve 80 büyük balıkçı gemisi kapasiteli limana sahip.


Kumkapı’daki hal, inşaatına devam edilen Avrasya Tüp Geçit projesi şantiyesi içinde kalması ve fiziki ve teknik olarak artık ihtiyacı karşılamaması nedeniyle kapatılarak Gürpınar’daki yeni yapılan modern tesise taşınmıştı.


Gürpınar’da inşa edilen Avrupa’nın en büyük ve modern balık hali olduğu belirtilen İstanbul Su ürünleri hali 2015 yılında balık avlama sezonun başlamasıyla birlikte faaliyete geçmişti.


"Avrupa’nın en büyük ve modern su ürünleri hali" olarak bilinen Gürpınar’daki  balık halinde 136 bin metrekarelik dolgu alan yaratılarak, 900 metrelik tali mendirek, 1280 metrelik ana mendirek, 300 metrelik iskele, 50’şer metrelik 3 adet parmak iskeleler, bir adet gezinti...