13 / 05 / 2024

Göral inşaat iletişim

Göral inşaat iletişim

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

Göral inşaat iletişim Haberi

Göral inşaat iletişim

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü insaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye,depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının insaatı, kamuya ait binaların insaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdısı müteahhitlik hizmetleri, taseronluk hizmetleri,gayri menkul kiralama hizmetleri, danısmalık islemleri yapmak ve yaptırmak. 2-Her türlü insaat malzemelerini imalatı, tugla kiremit, kum, çimento, mıcır, insaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere dogramaları, hazır sıva, iç ve dıs sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler,...