07 / 05 / 2024

gördes asfalt çalışmaları

gördes asfalt çalışmaları

İl genelinde başlattığı asfalt hamlesi kapsamında uzun yıllar boyunca asfalt atılmayan mahalle yollarını asfaltla kaplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Kalemoğlu ve Çiçekli Mahallelerini sıcak asfaltla buluşturdu.

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

İskenderun Denizciler'de asfalt çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Denizciler’de yapımı devam eden sıcak asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inledi.

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bafra Bahçeler'de asfalt çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bahçeler Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

Altınordu'da sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

gördes asfalt çalışmaları Haberi

gördes asfalt çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Manisalıların daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlaması amacıyla il genelinde asfalt hamlesi başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 2 bin 250 kilometre yolu asfaltla buluşturdu. Yürütülen çalışmalar kapsamında Gördes-Akhisar yolunun Kalemoğlu ve Çiçekli Mahalleleri yol ayrımından başlayan ve Çiçekli Mahallesi’ne kadar devam eden yolda 11 kilometrelik sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirildi. Uzun yıllardır asfalt atılmayan ve büyük ölçüde bozuk olan yolda yapılan çalışma bölge halkını da memnun etti.

Kalemoğlu Mahalle Muhtarı Selami Küçük: Yolumuz yeni yapıldı. Daha öncede çamurdu ve kötüydü. Sağ olsun Cengiz Başkanımız bize bir söz vermişti. Kalemoğlu-Çiçekli arasını sıcak asfalt yaparak sözünde durduğu için Cengiz Bakanımıza teşekkürlerimizi sunarız. Gerçekten şu anda yolumuz çok güzel.

Esnaf Mehmet Ali...