06 / 05 / 2024

Gördes İtfaiye Müfrezesi çalışmaları

Gördes İtfaiye Müfrezesi çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi; yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale etmek amacıyla Gördes’te itfaiye müfrezesinin temelini attı.

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfrezesi binasının inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir İtfaiye Terminal Müfrezesi inşa ediyor.

Manisa Gördes TOKİ kuraları çekildi!

TOKİ Manisa Gördes projesinin kura çekilişi dün Gördes Belediyesi Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Konferans Salonu’nda noter huzurunda çekildi.

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.

Gördes'e 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet geliyor!

Gördes doğalgaz iletim hattının temel atma töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa'nın Gördes ilçesine 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet inşa edeceklerini müjdeledi.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa Turgutlu'ya 3 yeni itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, il genelinde programa aldığı itfaiye müfrezesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye şimdi de Turgutlu'ya 3 yeni müfreze inşa edecek

Manisa Gördes'te dönüşüm başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in Deliçoban Mahallesi’nde dönüşüm başlattı.

Manisa Gördes'in mahalleleri büyükşehirle yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in 4 mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yenileyerek, vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu.

Manisa Gördes Kapalı Pazaryeri için çalışmalar başladı!

Manisa il genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projesi için de çalışmalara start verdi. Gördes’in hem pazar yeri sorununa hem de otopark sorununa çözüm getirecek olan proje için jeolojik etüt çalışmalarına başlandı.

Gördes İtfaiye Müfrezesi çalışmaları Haberi

Gördes İtfaiye Müfrezesi çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi; doğal afet, yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale etmek amacıyla Gördes’te itfaiye müfrezesinin temelini attı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, il genelinde inşa ettiği yeni itfaiye müfrezeleri ve amirlik binaları yükseliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi doğal afet, yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale etmek amacıyla Gördes’in Yaka Mahallesi’ne inşa edeceği itfaiye müfrezesinin temelini attı. Mahallelere yaptıkları yatırımların her geçen gün büyüdüğünü belirten İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül, “İtfaiye Dairesi Başkanlığı olarak müfreze noktalarını ve itfaiye amirliklerini çoğaltıyoruz. Gördes’te yeni itfaiye müfrezesi inşa ediyoruz. İnşallah yakın zamanda müfrezemiz hizmet vermeye başlayacak. Yangın ve diğer afetlerde en kısa sürede olası can ve mal kaybını asgari düzeye indirmek amacıyla 7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.


İtfaiye...