05 / 05 / 2024

gördes yol sorunu son durum

gördes yol sorunu son durum

Gördes'in tarihi yol derdinin sona erdiğini dile getiren Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "50 yıllık hayalimiz artık gerçeğe dönüşüyor. İnanıyorum ki bu yeni yol sayesinde Gördes daha çok kalkınacak ve gelişecek" dedi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Tarakcı tarafından kuruldu.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi!

Apartmanlarda gürültü sorunu çoğu zaman bina sakinleri arasında krize neden oluyor. Peki, komşunun gürültüsünden rahatsız olan apartman sakinleri nasıl yol izlemeli? İşte gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi...

Gürültü yapan komşu için dava açılabilir mi?

Apartmanlarda gürültü sorunu çoğu zaman bina sakinleri arasında krize neden oluyor. Peki, tadilat yapan komşunun gürültüsünden rahatsız olan apartman sakinleri nasıl yol izlemeli?

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye'nin gümrük sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Türkiye'nin gümrük sorunu çözülmeli!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4  maddelik analizi...

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Gümüş tarafından kuruldu.

gördes yol sorunu son durum Haberi

gördes yol sorunu son durum


Manisa'nın Gördes ilçesinin kaderini değiştirecek olan Gördes-Akhisar çevre yolunun inşaatı dün düzenlenen törenle başlatıldı. Temel atma törenine, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti milletvekilleri Recai Berber ve Uğur Aydemir, Karayolları Bölge Müdürü Baki Çoban katıldı. Gördes'in tarihi yol derdinin sona erdiğini dile getiren Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "50 yıllık hayalimiz artık gerçeğe dönüşüyor. İnanıyorum ki bu yeni yol sayesinde Gördes daha çok kalkınacak ve gelişecek" dedi.



Yeni...