18 / 05 / 2024

Gördesli Şehit Makbule Hanım Parkı

Gördesli Şehit Makbule Hanım Parkı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Topçuasım Mahallesi'nde Gördesli Şehit Makbule Hanım Parkı içerisinde yer alan beş katlı binanın kamulaştırmasını yaparak yıkımını gerçekleştirdi.Yıkımı gerçekleştirilen bina park alanına dâhil edilecek...

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

2023 yılı Aile Bakanlığı’ndan beklenen haber! Şehit yakınları ve gazilerin yüzü gülecek

6 aylık enflasyon oranının belli olmasıyla birlikte şehit yakını, gazi, memur, memur emeklisi ve normal emekli maaşları belli oldu. İşte detaylar...

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

İllere göre konuta yatırımının geri dönüşü!

Konut fiyatlarında talep etkisiyle görülen hızlı artışın, kira piyasasına şuan için yansımadığından bahseden TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, İstanbul'da amortisman süresinin uzadığını kaydetti.

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şehit yakınlarına 'faizsiz konut kredisi' imkanı!

Komisyonda görüşmeleri devam eden Şehit Yakınlarına Yapılacak Yardımlar Hakkında Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Nimetullah Kaya'nın acı günü! Annesi Makbule Kaya vefat etti!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnder Yönetim Kurulu Üyesi Nimetullah Kaya'nın annesi Makbule Kaya hayatını kaybetti. 

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehit babasının harabe evini valilik sıfırdan yapacak!

Geçtiğimiz yıl şehit olan jandarma er Salih Altuntaş'ın Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan harabe halindeki baba evini gündeme getiren SÖZCÜ'nün haberi, ses getirdi. Süleyman Soylu, şehir babasını arayarak, "Evinizi sıfırdan yaptıracağız tamirat değil yeni baştan yapılacak" dedi...

Şehit babasının evi jandarmanın destekleriyle onarılıyor!

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

İnşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu vefat etti!

Mardin Nusaybin'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan inşaat mühendisinin 27 yaşındaki Mazlum Gözenoğlu olduğu belirlendi.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Gördesli Şehit Makbule Hanım Parkı Haberi

Gördesli Şehit Makbule Hanım Parkı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Topçuasım Mahallesi'nde Gördesli Şehit Makbule Hanım Parkı içerisinde yer alan beş katlı binanın kamulaştırmasını yaparak yıkımını gerçekleştirdi. Yıkımı gerçekleştirilen bina park alanına dâhil edilecek. Topçuasım Mahallesi'nde bulunan Gördesli Şehit Makbule Hanım Parkı içerisinde yer alan ve imar planında yeşil alan içerisinde kalan beş katlı binanın yıkımı gerçekleştirildi. Konuyla ilgili bilgi veren Emlak ve istimlak Daire Başkanı Taner İçöz, bina ile ilgili hak sahipleri ile uzun süredir devam eden konunun sonuca bağlandığını söyledi. Bina ile ilgili olarak mahkemenin belirlediği 656 bin TL'nin hak sahiplerine ödenerek binanın kamulaştırmasının yapıldığını ifade eden içöz, "Beş katlı binanın imar planında kalması nedeniyle kamulaştırması gerçekleştirildi. Bina içerisinde bulunan sekiz adet daire ve bir adet iş yeri sahibine gerekli ödemeler yapıldı. Daire başkanlığımız...