18 / 05 / 2024

Gordion neree

Gordion neree

Turizm sektörü, askeri müdahale, şiddet olayları ve siyasi istikrarsızlıklar nedeniyle Mısır'dan ayağını kesen turisti Türkiye'ye tümülüslerle çekecek. Frigya Kralı Midas'ın şehri Gordion, piramitleriyle ünlü Mısır'a rakip olabilir.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Atabay Gayrimenkul Gordion Class ödeme tablosu!

Atabay Gayrimenkul Gordion Class projesine 30 adet konut yer alıyor. Konutların 1 oda 1 salon olarak tasarlandığı Gordion Class projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Gordion Class Antalya'da yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Atabay Gayrimenkul'ün Antalya'da hayata geçirdiği Gordion Class projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Gordion Class projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Ankara Gordion Hotel 18 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Çankaya İlçesi, Remzi Oğuz Arık Mahallesi'nde bulunan Gordion Hotel'i satışa çıkardı. Otelin satış bedeli ise 18 milyon TL olarak belirlendi.

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

Ankaralı Gordion'dan İzmir'e Altın Orman!

Rotasını İzmir'e çeviren Ankara merkezli Gürtaş İnşaat/Gordion Group, 600 milyon liralık yatırımla Bornova Altındağ'a 'Altın Orman' kuruyor...

Gordion Altın Orman'da anahtar teslimi 2020'de!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde Gürtaş İnşaat’ın İzmir’de inşasına devam ettiği Gordion Altın Orman Bornova projesi, kısa sürede 400 dairelik satış rakamına ulaştı.

Gordion Altın Orman Bornova'da kısa sürede 400 daire satıldı!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde İzmir'de yapımı devam eden Gordion Altın Orman Bornova projesinde, kısa sürede 400 daire satıldı. 

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Kavuklar Bornova'nın adı Gordion Altın Orman oldu!

İzmir’in Bornova İlçesi’nin, Altındağ Semti’nde Gordion İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Altın Orman projesi 38 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Gordion Altın Orman fiyatları!

Gordion Grup imzası ile hayata geçirilen Altın Orman projesinde 1.215 adet daire ile 7 dükkan yer alıyor. Peki çeşitli daire alternatiflerinin yer aldığı projede fiyatlar ne kadar?

Altın Orman İzmir iletişim!

Satışların devam ettiği Gordion Altın Orman İzmir projesinde fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2020 yılında yapılacak...

Altın Orman fiyat!

Gordion tarafından inşa edilen Altın Orman'da ilk etap satışları başladı. Projede daireler 2020'de teslim edilmeye başlanacak..

Gordion neree Haberi

Gordion neree


Ankaralı turizmcilere göre, dokunduğu her şeyi altına çevirmesiyle efsaneleşmiş Frigya Kralı Midas'ın şehri Gordion, piramitleriyle ünlü Mısır'a rakip olabilir.


Turizm sektörü, askeri müdahale, şiddet olayları ve siyasi istikrarsızlıklar nedeniyle Mısır'dan ayağını kesen turisti Türkiye'ye tümülüslerle çekecek.


Ankaralı turizmcilere göre, dokunduğu her şeyi altına çevirmesiyle efsaneleşmiş Frigya Kralı Midas'ın şehri Gordion, piramitleriyle ünlü Mısır'a rakip olabilir.


Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Başkanı Seçim Aydın, Anadolu'nun sahip olduğu zengin ve kültürel birikimle daha fazla turisti çekebileceğini söyledi.


Türkiye'de kıyı şeritlerde deniz, kum ve güneş turizmine uygun alanların yanı sıra iç bölgelerde de kültür, tarih, inanç, gastronomi ve sağlık turizmi için büyük imkanların var olduğunu belirten Aydın, Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarındaki Yassıhöyük'te yer alan tümülüslerin, dünya tarihi açısından çok önemli olduğunu vurguladı.


Mısır'a rakip "3 K" modeli


Aydın,...