11 / 05 / 2024

Görele Tirebolu ve Espiye içme suyu projesi

Görele Tirebolu ve Espiye içme suyu projesi

Gelevera Deresi'nden arıtma ile birlikte Görele, Tirebolu ve Espiye’ye verilecek olan temiz ve ucuz içme suyu projesi için dev adım atıldı.

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Görele Asil Seyahat Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt Servis Hizmetleri Ve Ticaret Şirketi Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kodal tarafından kuruldu.

Beykoz Görele Mahallesi 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıda!

Beykoz İlçesi, Görele Mahallesi 147 ada 12 parsel ve yola ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Giresun Görele Köprüsü genişletiliyor!

Görele Belediyesi günde binlerce araç ve vatandaşların geçiş yaptığı, Görele Köprüsü’nde, vatandaşların can güvenliği için kaldırım genişletme çalışması başlattı.

Görele yeniden dizayn ediliyor!

Görele’yi modern bir görünüme kavuşturmak için hizmet çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye alt yapısı tamamlanan yerlerde kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Görele, Tirebolu ve Espiye içme suyu projesi için dev adım!

Gelevera Deresi'nden arıtma ile birlikte Görele, Tirebolu ve Espiye’ye verilecek olan temiz ve ucuz içme suyu projesi için dev adım atıldı.

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Halit Vefa, Mehmet Sadık Vefa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Rise Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rise Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Süleyman Özel tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Elsa Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Sağlam tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Group Kaaria İnşaat Gıda Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Kaaria İnşaat Gıda Otomotiv ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Daşdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Salihpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Fuarı'na katılıyor!

Doğayla uyumlu, kaliteli ve konforlu yaşam alanları inşa eden Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projeleriyle 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yerini aldı.

Pineston İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pineston İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeki Yıldız, Aybike Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Esenyurt, İncirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Milas Güllük ve Kemikler'de 22.4 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü tarafından Muğla Milas ilçesine bağlı Güllük ve Kemikler Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa 22 milyon 423 bin TL bedelle ihale ediliyor...

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor!

Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projelerini Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentinde düzenlenen 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda tanıtacak.

Görele Tirebolu ve Espiye içme suyu projesi Haberi

Görele Tirebolu ve Espiye içme suyu projesi

Maliyeti yaklaşık 70 ila 80 Trilyon civarında olan dev proje için Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ile İller Bankası yetkilileri tarafından protokol imzalanarak, ilçeye bu büyük hizmetin kazandırılması için ilk adım atılmış oldu.


Yakın bir zamanda kazandırılacak proje ile birlikte vatandaşlar temiz bir yayla suyuna kavuşurken, 1960’lı yıllarda yapılmış olan şehir şebeke hattı da baştan aşağı yenilenmiş olacak.


Bu projeyi çok önemsediğini, Görele’de büyük bir hizmetin daha kapısını araladıklarını belirten Başkan Erener "Gelevera deresinden arıtmayla beraber Görele’ye gelecek olan içme suyu projesiyle halkımız temiz bir yayla suyuna kavuşmuş olacak. Bizlerde mahalli seçimler öncesi söz verdiğimiz bir vaadimizi daha gerçekleşmenin mutluluğunu yaşayacağız. İnşallah Görele çok önemsediğim büyük bir projeye daha kavuşmuş olacak. İller Bankası yetkilileri ile protokol imzalanarak, bunun ilk adımını da...