17 / 05 / 2024

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi

Kapadok ya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih etmeye başladı. Bu durum bölge turizminin kalitesinin artmasını sağladı...

Mustafa Durmaz: Peribacaları için koruma çalışmaları gerekli!

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, "Kapadokya bölgesinde, yükseltileri kimi zaman 20 metreye ulaşan peribacalarının öncelikli olarak yağmur ve kar sularına dayalı olarak yok olmasının önüne geçilmesi gerektiğine inanıyoruz." dedi

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 403 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Dinçer, Gökhan Eyigün, Şerafettin Karakış ve Erkan Şahinler ortaklığında kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Süper Villa Proje Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Süper Villa Proje Geliştirme Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökberk Tanyolaç tarafından kuruldu.

Noseri Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Noseri Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gül tarafından kuruldu.

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Agc Burston Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Agc Burston Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Can Burston ve Gökhan Kurmel ortaklığında kuruldu.

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Haberi

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi

Kapadokya bölgesinin doğal ve tarihi dokusuna uygun inşa edilen butik oteller yabancı turistler kadar artık yerli turistlerin de ilgisi görmeye başladı. Bölgenin en çok ziyaret edilen turizm merkezi olan Göreme'de de yerli turistlerin butik otellere olan ilgisinin her geçen yıl daha da artmaya başladığını kaydeden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, yerli turistlerin butik otelleri tercih etmeye başlamasıyla birlikte bölge turizminin kalitesinin daha da arttığını ifade etti. 

Geçtiğimiz yıllarda bölgedeki butik otellerin genelde yabancı turistler tarafından tercih edildiğini ve yerli turistlerin butik otelleri istenilen düzeyde tercih etmediğini söyleyen Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Durmaz, son birkaç yıldır bölgeye gelen yerli turistlerin de butik otelleri tercih etmeye başladıklarına işaret etti. 


Muşkara...