02 / 05 / 2024

görkem yapı ümraniye

görkem yapı ümraniye

Görkem Yapı Ümraniye'de kendi arsası üzerinde yer alacak olan İnkılap Konut Projesi'ne başlıyor. Projede metrekare birim fiyatı 2 bin 200 TL'den satılıyor...

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Günyas Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyas Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gndoğdu ve Osman Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Gürsul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürsul tarafından kuruldu.

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçkan Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selmian Güçkan tarafından kuruldu.

Görkem Yapı Çengelköy satılık!

Görkem Yapı Çengelköy satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dublekslerden meydana geliyor. Projede 12 daire ve 2 dükkan yer alıyor.

Görkem Yapı Çengelköy'de yeni proje inşa edecek!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks dairelerin yer alacağı Görkem Yapı Çengelköy projesinde ruhsat bekleniyor. Projede satışlar kaba inşaat tamamlandığında başlayacak.

Ant Yapı Ümraniye Antasya Residence'ta kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

Fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteren dairelerden meydana gelen Ant Yapı Ümraniye Antasya Residence projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor. Projede 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor.

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsoy Yapı ve İnşaat Malzemeleri Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevket Gülsoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de kuruldu.

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Hakan Gözen, M. Kamuran Gözen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım!

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım. Emlak Fuarı' nın en ilgi çeken standlarından biri de Gül Yapı'ya ait. Firma dört ayrı yeni projesini katılımcıların ilgisine sunuyor.

Gül Yapı fuarın ilk günü 11 ev sattı!

Gül Yapı ve Gül Proje, İstanbul'da hayata geçirdiği 4 ayrı projesini Emlak 2014 Fuarı'nda tanıttı. Gül Yapı ve Gül Proje, fuarın ilk gününde 11 konut sattı.

Gül Yapı Emlak 2014 Fuarı'nın ilk günü 11 ev sattı!

Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, bu yıl alanı 2 kat büyüyen fuarda 200'den fazla nitelikli projenin yer alacağını, kendilerinin de İstanbul'un yaşam ve yatırım için en uygun lokasyonlardaki 4 ayrı projeyi vitrine çıkaracaklarını söyledi...

görkem yapı ümraniye Haberi

görkem yapı ümraniye

Mavera Evleri, Görkem Residence gibi projeleri hayata geçiren Görkem Yapı, Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde yer alan kendi arsası üzerinde yeni projesine başlıyor. İnkılap Konut Projesi'nde 12 konut yer alıyor. 


İnkılap Konut Projesi'nde metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan satışa sunuluyor.


72 metrekare - 84 metrekare arasındaki 2+1 daireler ve 116 metrekare 3+1 daireler bulunduğu İnkılap Konut Projesi'nde Temmuz 2013'te projenin tamamlanması planlanıyor.