03 / 05 / 2024

Görsel Dekorasyon İnşaat iletişim

Görsel Dekorasyon İnşaat iletişim

Görsel Dekorasyon İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mustafa Atçeken tarafından kuruldu.

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Çakmak ve Zekiye Kılıç Ünğan ortaklığında kuruldu.

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Doğru tarafından kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Çelik tarafından kuruldu.

Mgm Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mgm Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Gülşen tarafından kuruldu.

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gülek ve Sedat Gülek ortaklığında kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Murat Akyol tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi Beykoz'da Görkem Bekar tarafından kuruldu.

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Ali Sazak tarafından kuruldu.

Bltkanuni Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bltkanuni Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Gökhan Çabuk tarafından kuruldu.

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Görsel Dekorasyon İnşaat iletişim Haberi

Görsel Dekorasyon İnşaat iletişim

Görsel Dekorasyon İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mustafa Atçeken tarafından kuruldu.

Görsel Dekorasyon İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık...