05 / 05 / 2024

Görükle Elit

Görükle Elit

Saffa İnşaat’ın Mısırlı işletmecileri Ahmed Talaat, Elhussieny ve Mostafa Taha Nassif inşaat sektörüne dair merak edilenleri Bursa Haber Gazetesi'ne anlattı.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Bursa Görükle, gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Bursa Görükle bölgesi, inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen parasını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların en fazla rağbet ettiği lokasyon olma özelliğini koruyor.

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Bursa Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye yeni bir kız öğrenci yurdu kazandırıyor.

Bursa Görükle'ye öğrenci yurdu inşa edilecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle'ye kız öğrenci yurdu inşa ediyor.

Life Point 101 Görükle Evleri fiyatları 149 bin TL'den başlıyor!

Toplam 101 adet daireden meydana gelen Life Point 101 Görükle Evleri fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

Görükle Şehit Ömer Halisdemir Yurdu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki yatırımlarına bir de öğrenci yurdu ekledi. Görükle’de Milli Türk Talebe Birliği’ne kazandırılan yurt ile 100 üniversite öğrencisinin konaklama sorununa çözüm getirildi.

VR gözlükle gayrimenkul gezme devri başladı!

Türkiye’nin ilk emlak sitesi olan ve ayda 5 milyonu aşkın kişinin ziyaret ettiği Milliyetemlak.com, bir süre önce yenilenen yüzünün ardından sektöründe bir ilki başararak VR gözlükle gayrimenkul gezip alma devrini başlattı.

Bursa Görükle Gençlik Merkezi 2017'de tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik çalışmaları kapsamında Görükle’de inşaatı devam eden gençlik merkezinin, 2017 yılının ortalarında faaliyetine başlayacağını söyledi.

Bursa Görükle'ye yeni bulvar!

Bursa’da ulaşımın sorun olmaktan çıkması için yol çalışmalarına yılda 200 milyon liranın üzerinde kaynak aktaran Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer’in Görükle semtine de yeni bir bulvar kazandırıyor.

Bursa Görükle'de gençlik merkezinin temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından nüfusunun 4’te 3’ü üniversite öğrencisi olan Görükle’de 7.5 dönümlük alana inşa edilecek gençlik merkezinin temeli atıldı.

Görükle Elit Haberi

Görükle Elit

Saffa İnşaat, Yerli ve çeşitli ülkelerden müşterilerimizle güçlü ve uzun soluklu ilişkiler kurmak ve bizim çeşitli ülkelerdeki inşaat, tasarım, danışmanlık, perakende satış ve anahtar teslimi projelerindeki küresel tecrübelerimize dayanarak nihayet burada kurulmuş bir inşaat firmasıdır.


Ahmed Bey, öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?


43 yaşındayım. Kahire Üniversitesi Mimarlık Fakültesini ve Uluslararası Proje yönetimi bölümünü bitirdim. 2003 yılında Mısır'da kurmuş olduğumuz şirketimizle son iki yılda Bursa'da yatırımlar yapıyoruz.


Mostafa Bey, sizi de tanıyabilir miyiz?


Bende 43 yaşındayım. Kahire Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve ilaveten İşletme fakültesini de bitirdim. 2014'den itibaren Bursa'da projelerimizi gerçekleştiriyoruz.


İlk sorumuzu bu sefer Mostafa Beye sormak istiyorum. Vizyon ve misyonunuzla ilgili ne söylersiniz ve ayrıca ne tür çalışmalar ve inşaatlar yapıyorsunuz? 


Vizyonumuz ve misyonumuz Dürüstlük, Şeffaflık, kaliteli ve sağlam bir iş anlayışı ile siz değerli...