14 / 05 / 2024

görüklede ön cephesi ruhsata aykırı yapıların yıkımı

görüklede ön cephesi ruhsata aykırı yapıların yıkımı

Bursa' nın Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yapı kontrol ekipleri, Görükle’ de cephe sağlıklaştırma projesini uygulamayan 20’ ye yakın işletmenin, ruhsata aykırı bölümlerini yıktı...

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Bu fiyata bir daha bulamayacaksınız! Görülmemiş fiyatıyla SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tek bir telefonda daha fazlasına sahip olun. Galaxy A23'ün 6,6 inç TFT V-Cut Ekranı daha fazlasını görmeniz ve yapmanız için ihtiyacınız olanı sunar. Her gün görüntülediğiniz içerikleri daha akıcı ve daha keskin bir şekilde görürsünüz. İşte, SAMSUNG GALAXY A23, 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ytong’dan gürültü bariyeri!

Şehir hayatındaki gürültünün insan sağlığına önemli bir tehdit olduğunu belirten Türk Ytong Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, “Gürültüden korunmuş bir çevre beden ve ruh sağlığımız açısından önemli. Biz de Ytong Gürültü Bariyeri ile bu soruna etkili bir çözüm sunuyoruz" dedi.

İmar barışı, rant olarak görülmemeli! 

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Mustafa Balbay, bugünkü yazısında imar barışı için kaçak yapılardan toplanan paraların rant olarak görüldüğünü anlattı...

Manisa’nın imarı için kritik görüşme!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son Manisa ziyaretinde Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştüğünü açıkladı.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Gürültünün Hayatımıza Yansımaları Paneli gerçekleşti!

Türk Akustik Derneği ve Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği işbirliği ile İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde ''Gürültünün Hayatımıza Yansımaları” başlığında panel gerçekleşti.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yerine kent meydanı yapılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri ile OYAK arazisini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın Kent Meydanı yapılmasına yönelik talebi destekledi.

Avcılar Tahtakale'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başlıyor!

167 hektar alanının kentsel dönüşüm kapsamında yenileceği Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde 2 yıllık bekleyişin sonuna gelindi. Hak sahipleriyle görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağı Tahtakale'de 6 bin 125 konut dönüşecek.

Nef Bodrum projesi için Banyan'la görüştü!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Jale Özgentürk bugünkü yazısında Nef'in yeni projesini değerlendirdi. Özgentürk, Nef'in Yalıkavak'taki Bodrum projesi için Banyan'la görüştüğünü söyledi.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi için Bakanlık'la görüşüldü!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, göreve gelmelerinin üzerinden geçen 2 yılı değerlendirdi. Kurt, yılan hikayesine dönen Küçük sanayi sitesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı ile görüştüğünü ve taleplerini ilettiğini aktardı.

Ilgaz Dağı Tüneli'nde ışık göründü!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'nde ışığın göründüğünü bildirdi. Çankırı Valisi Özcan: "Nisan ayı sonlarına doğru çalışmaların tamamlanıp, ilk aracın tünelden geçmesi bekleniyor"

görüklede ön cephesi ruhsata aykırı yapıların yıkımı Haberi

görüklede ön cephesi ruhsata aykırı yapıların yıkımı


Bursa Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yapı kontrol ekipleri, Görükle’de cephe sağlıklaştırma projesini uygulamayan işletmelerin, ruhsata aykırı bölümlerini yıktı. 


Görükle Atatürk Caddesi üzerindeki işletmelere çeki düzen getiren Nilüfer Belediyesi, işletmelerin ön cephelerinin gelişi güzel dizayn edilmesi ve kullanım alanlarının dışına çıkılmasına el attı. İşletmelere daha önce tebligat gönderen belediye ekipleri, uyarılara kulak asmayan Atatürk Caddesi üzerindeki 20’ye yakın işletmeyi yıktı.


Yıkımlar sırasında geniş güvenlik önlemleri alınırken, esnafın içeride bulunan eşya ve malzemeleri ekiplerce dışarı çıkartıldı. Yıkımlar tamamlanırken, projeyi uygulamak üzere harekete geçen işletmeler de çalışmalarını bir an önce tamamlamaları yönünde...