03 / 05 / 2024

Go!Spresso Moskova

Go!Spresso Moskova

İnşaat, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Rusya’nın Türk sermayeli grup şirketi Costa, GO!SPRESSO adıyla tüm dünyaya yayılacak bir Türk kahve zincirinin temellerini Moskova’da attı

Moskova'da faizler düştü yeni ev satışları rekora koştu!

Rusya’da konut kredi faiz oranlarındaki düşüş yeni ev satışlarında rekor artışa neden oldu. Moskova’da geçen Eylül ayında ilk defa yeni konut satışları 10 bini geçti. 

Moskova'da ikincil konut pazarı yüzde 18 azaldı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da ikincil konut pazarında yüzde 18'e varan düşüş yaşandığı açıklandı. 

Moskova'da lüks konut fiyatları yüzde 4,2 arttı!

Moskova'da lüks konut fiyatlarında 2020'nin ilk çeyreğinde yüzde 4,2 artış yaşandı. 2019'un 4. çeyreğinde 47'nci sırada olan Moskova, 2020'nin ilk çeyreğinde elit konut fiyatlarının en çok arttığı üçüncü şehir oldu...

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan ve Tarek Omar Karım ortaklığında kuruldu.

Moskova’da inşaat işletmeleri faaliyetlerine yeniden başladı!

Rusya'nın başkenti Moskova’da kısıtlamaların kaldırılmasıyla sanayi ve inşaat işletmeleri faaliyetlerine yeniden başladı.

Moskova’da 12 Mayıs itibarıyla inşaat işletmelerinin çalışmasına izin verilecek!

Moskova’da 12 Mayıs 2020 tarihi itibarıyla sanayi ve inşaat işletmelerinin çalışmasına izin verilecek.

Moskova'daki inşaat şirketlerinin çalışmaya başlamasına Putin'den onay!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'daki sanayi ve inşaat şirketlerinin 12 Mayıs 2020 tarihinden itibaren çalışmalarına yeniden başlamasına yönelik planları desteklediğini belirtti.

Moskova'da durdurulan 181 inşaat yarın yeniden başlayacak!

Moskova'da koronavirüs sebebiyle faaliyetlerine ara verilen inşaatların bir bölümü, yarın yeniden başlıyor. 181 inşaat projesinin faaliyetlerine başlayacağı açıklandı...

Moskova'da inşaat faaliyetleri durduruldu!

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin yaptığı açıklamada salgınla ilgili durumun kötüleşmesi nedeniyle başkentte sağlık merkezleri ve altyapı inşaat projelerinin dışında tüm inşaat faaliyetlerinin durdurulduğunu ifade etti.

Koronavirüs Moskova'daki inşaat çalışmalarını nasıl etkiledi?

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, koronavirüs salgını nedeniyle, metro, yol, konut, büyük çevre düzenlemeleri gibi inşaatların durdurulamayacağını söyledi...

Moskova'da inşaat projelerine devam kararı!

Rusya'da hükümet inşaat projelerine devam edilip edilmemesiyle ilgili nihai kararı yerel yönetimlere bıraktı. Moskova'da belediye devam kararı aldı.

Moskova'daki dev koronavirüs hastanesi rekor hızla inşa ediliyor!

Moskova yakınlarındaki, Yeni Moskova bölgesinde hayata geçirilen koronavirüs hastanesinin inşaatı rekor hızla ilerliyor.

Moskova’daki enfeksiyon hastanesinin inşaatında çalışanlara Sovyet tipi afişlerle motivasyon!

Koronavirüs nedeniyle Rusya’nın başkenti Moskova’da inşa edilen enfeksiyon hastalıkları hastanesinin inşaatında çalışan işçileri motive etmek amacıyla, alana Sovyet tipi afişler asıldı. Afişlerde “Bu merkeze ihtiyacımız var!” ifadeleri yer aldı…

Go!Spresso Moskova Haberi

Go!Spresso Moskova

GO!SPRESSO’nun beğenilmesinin ardından zincir mağazalar açmaya karar veren Costa Group, başta İstanbul olmak üzere Dubai, Miami, New York ve Milano’da yer arıyor.

İnşaat, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Costa Group, 1 yıl önce Rusya’da temellerini attığı kahve zinciri ile Türkiye’den başlayıp dünyaya yayılmayı planlıyor.


Rusya’da inşaat sektöründe rakiplerinin arasından sıyrılarak büyük projelere imza atan ve güven oluşturan Costa, turizm alanındaki çalışmalarına bir yenisini ekledi.


Bundan yaklaşık bir yıl önce ünlü bir kahve zincirinde kahve içerken GO!SPRESSO fikrinin ortaya çıktığını söyleyen Costa Group Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Çalgüner, “Format olarak ünlü Starbucks kahve zincirlerinden pek bir farkı olmamakla birlikte, bizim konsepte eklediğimiz yeni şeyler de oldu. Öncelikle kafenin iç dizaynını sadece Starbucks’tan değil, tüm diğer benzeri kafelerden radikal bir şekilde ayırarak daha...