06 / 05 / 2024

Göz Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi

Göz Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi

Göz Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Mahmut Cüneyt Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Tüzün tarafından kuruldu.

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Güven tarafından kuruldu.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Hybridarc Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hybridarc Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Yıldız tarafından kuruldu.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Açar ve Cihan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melik Güder tarafından kuruldu.

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Neşet Altın tarafından kuruldu.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bebdeli ile Süleyman Güdül tarafından kuruldu.

Göz Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Göz Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi

Göz Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Mahmut Cüneyt Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Göz Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü mimarlık, iç mimarlık, mühendislik, peyzaj ve şehircilik alanlarında, her türlü tasarım, şehir ve imar planları hazırlamak, projeler üretmek, mesleki uygulama kontrolörlük ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik hizmetleri vermek, proje uygulamalarını yapmak, teknik uygulama sorumlulukları  almak, proje yarışmalarına ve ihalelerine katılmak, Her türlü ahşap, metal, cam, pleksiden, dolap, banko, vitrin, ürün teşhir standı, fuar standı tasarlamak, Konusu ile ilgili olarak mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri yapmak, yap-işlet devret modeline uygun olarak taahhütlerde bulunmak, bu konularla ilgili olarak tasarım, organizasyon, danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak, her türlü altyapı ve bayındırlık inşaat, tesisat işleri yapmak ve...