02 / 05 / 2024

Gözbahçe İnşaat adres

Gözbahçe İnşaat adres

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tazegül tarafından kuruldu.

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Alparslan tarafından kuruldu.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli ya

Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fer Temizlik Gıda Medikal İnşaat Eğitim Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent Gökçe İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Levent Gökçe tarafından kuruldu.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Bozdağ tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

As Meşe İnşaat Hırdavat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Meşe İnşaat Hırdavat Gıda Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mete Ayhan Ayvalı tarafından kuruldu.

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tazegül tarafından kuruldu.

Günce Grup İnşaat Metal Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günce Grup İnşaat Metal Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Külçe tarafından kuruldu. 

Gözbahçe İnşaat adres Haberi

Gözbahçe İnşaat adres

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tazegül tarafından kuruldu.

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak...