06 / 05 / 2024

Gözde Grup çalışmaları

Gözde Grup çalışmaları

Türkiye'ye kazandırdığı sağlık yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, inşaat sektöründe başarılı projelere imza atıyor. İzmir'de 2, Aydın ve Kuşadası'nda birer olmak üzere; 4 hastane hizmete açarak yurt genelindeki hastane sayısı 12'ye çıkacak.

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmalarının yüzde 70'i tamam!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmaları devam ediyor.DHMİ Genel Müdürü Keskin "Üst yapı hizmet binalarının yüzde 95'i, ATC kule inşaatının yüzde 50'si, saha düzenleme işlerinin yüzde 70'i tamamlanmış durumda." dedi.

Antalya Şarampol Caddesi'nde çalışmalar son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

Şanlıurfa Harran'da altyapı çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran'da sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor. Ekipler, alanda iş makinesi kullanmadan tamamen insan gücü ile çalışmalarına devam ediyor.

Sivas Tutmaç Göleti ikmal çalışmaları başladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Sivas'taki Tutmaç Göleti'nin ikmal çalışmalarına başlandığını bildirdi. Eroğlu, Homojen kil dolgu tipinde inşa edilmiş olan göletin temelden yüksekliği 25,7 metre ve depolama hacmi ise 871 bin metreküptür" bilgisini verdi

Akyazı'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur, sel gibi doğal afetlerin önüne geçmek ve ilçenin alt yapısını güçlendirmek amacı çalışmalarına devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Konak tramvay hattında ray döşeme çalışmalarının yüzde 45'i tamam!

Karşıyaka tramvayında ray döşeme çalışmalarının yüzde 45'ini tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı önünden başladığı Konak Tramvay hattı ray döşeme çalışmalarında Göztepe köprüsüne kadar geldi.

Kozan'daki çalışmalar 2016 yılında da devam edecek!

İlk etabı tamamlanan yağmur suyu drenaj çalışmalarının Turgut Ozal Bulvarında ki (Göçyolu) asfalt çalışmalarını inceleyenBaşkan Özlük, çalışmaların ara vermeden devam edeceğini belirtti.

Akkuyu Nükler Güç Santrali'nde çalışmalar devam ediyor!

Rus resmi haber ajansı Ria Novosti'nin resmi kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Akkuyu NGS çalışmalarının, medyada yer alan "çalışmalar durduruldu" iddialarının aksine, devam ettiği ifade edildi.

Manisa Alaşehir'de yol çalışmaları sürüyor!

Alaşehir Belediyesi kaldırım, yol ve peyzaj çalışması hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalarla Alaşehir her geçen gün güzelleşirken çalışmaların hız kesmeden devam edeceği bildirildi.

İzmir Gölcük Yaylası'nda rekreasyon çalışmaları başladı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Yaylası’ndaki rekreasyon çalışmalarının ilk etabı için kontağı çevirdi. Gölcük Otel’den Kavurmacı Mevkii’ne kadar olan bölümdeki düzenlemeleri içeren proje için göl kıyısındaki pazar yerinin sökümüne başlandı.

Gölcük Yaylası'nda rekreasyon çalışmaları başlıyor!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Yaylası'ndaki rekreasyon çalışmalarının ilk etabı için kontağı çevirdi. Gölcük Otel'den Kavurmacı mevkiine kadar olan bölümdeki düzenlemeleri içeren proje için göl kıyısındaki pazar yerinin sökümüne başlandı.

Gözde Grup çalışmaları Haberi

Gözde Grup çalışmaları

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah, "Benim yaşamım" anlamına gelen MyVia'nın kent merkezindeki yoğunluğa alternatif olduğunu ve doğayla bütünleştiğini söyledi. Kah, "Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te Myvia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Country projeleriyle ile toplamda 160 milyon liralık yatırıma imza attık" dedi. İnşaat ve sağlıkta yatırım planlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Op. Dr. Kenan Kah, Gözde Hastanesinin 4, Myvia'nm da 8 farklı bölgede proje geliştirdiğini söyledi. Sağlık yatırımlarına devam eden Gözde Grubu ile butik hastanecilik konsepti oluşturduklarını ifade eden Kah, "2 yıl içinde dört hastane projesiyle İzmir ve Ege'de büyümeye devam edeceğiz" dedi. Kişilerin geldiklerinde huzur buldukları, aile ortamını hissettikleri konseptler tasarladıklarını kaydeden Op. Dr. Kenan Kah, "Proje aşamasında yeni dört hastanemiz var. İki yıl...