06 / 05 / 2024

gözde grup izmir bayraklı hastane projesi

gözde grup izmir bayraklı hastane projesi

Gözde Grubu, İzmir Bayraklı'ya 400 milyon TL'lik yatırımla 250 yataklı hastane yapacak. Yönetim Kurulu Başkam Opr. Dr. Kenan Kalı Bayraklı'da 10 yıl içinde 100'e yakın rezidans, ticari alan ve ofis tara binaları yapılmasının öngörüldüğünü söyledi.

Özde Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özde Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Vahit Topuzluoğlu ve Anıl Cem Gölge ortaklığında kuruldu.

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Gözde Grubu, İzmir Çiğli'de 291 yeni konut inşa edecek. Proje 96 milyon 906 bin 993 TL'ye mal olacak.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 40 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gürsoy tarafından kuruldu. 

ÖİB Türkiye’nin gözde yerlerindeki 39 arsayı satışa çıkardı!

Türkiye’nin gözde yerlerinde toplam 39 adet arsayı satışa çıkaran ÖİB, 16 Ocak saat 17.00’ye kadar teklifleri kabul edecek. 

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Ayrancı tarafından kuruldu.

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sözen tarafından kuruldu. 

Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile öne çıkan Gözde Grubu Alsancak'te 3 yeni proje için hazırlıklara başladı. Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor.

Gözde Grubu’ndan öğrencilere özel proje!

Doğru yerde, doğru projeler üretmek için çalıştıklarını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, özellikle üniversitelere yakın noktalarda planladıkları projelerin öğrencilerden talep gördüğünü dile getirdi.

gözde grup izmir bayraklı hastane projesi Haberi

gözde grup izmir bayraklı hastane projesi

İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklıya Gözde Grubu 400 milyon TL'lik yatırımla 250 yataklı hastane yapacak. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkam Opr. Dr. Kenan Kalı konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Yeni hastane yatırımının yerini Bayraklı olarak seçtik. Çünkü, bir çok bölgeyle kesişen ve ulaşım olanaklarının da gelişmiş olduğu bir yer. Bayraklı'da 10 yıl içinde 100'e yakın rezidans, ticari alan ve ofis tara binalar yapılması öngörülüyor. 


Dolayısıyla o bölgede nüfus yoğunluğu artacak. İnsanların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir yatırım yapacağız. Özel hastane ve hastaneyi destekleyen Medikal AVM projesiyle fark yaratacağımıza inanıyorum. AVM'nin içinde sağlıkla ilgili optiktea proteze, laboratuvardan eczaneye kadar bir çok farklı birim buluşacak. Bu projemiz için önceliîde kentsel dönüşüm çalışması yapılması gerekiyor." 


4 T HASTANELERİ 

Bayraklı daki hastane ve Medical AVM'de...