30 / 04 / 2024

ÖİB Türkiye’nin gözde yerlerindeki 39 arsayı satışa çıkardı!

ÖİB Türkiye’nin gözde yerlerindeki 39 arsayı satışa çıkardı!

Türkiye’nin gözde yerlerinde toplam 39 adet arsayı satışa çıkaran ÖİB, 16 Ocak saat 17.00’ye kadar teklifleri kabul edecek. 



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) İstanbul, Antalya, Muğla gibi Türkiye'nin gözde yerlerinde 39 arsasına teklif verme süresinde geri sayım başladı. Arsalar için 16 Ocak saat 17:00'ye kadar teklif verilebilecek. İstanbul, Antalya ve Muğla gibi şehirlerde yer alan arsalar arasında Göcek'teki arsa dikkat çekiyor. 


Hürriyet Gazetesi'nden Aysel Alp'in haberine göre, Fethiye Göcek'te yer alan arsa Rixos otel'in yanında yer alıyor. 19 bin metrekare arsa, 9 bin 600 metrekarelik arsa ve 20 yat kapasiteli yüzer iskele ile39 arsa için geri sayım başladı 755 metrekarelik parsel bir bütün halde ihale ediliyor. 


4 OSB'nin ortasında

İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı Mahallesi'nde toplam 9 adet parsel satışa çıktı. Askeri Bölge, Deri OSB, Aydınlı OSB, Tosb Otomotiv OSB, Gebze OSB ortasında kalan bu parseller imar planında fuar alanı olarak görülüyor. Birbirine bitişik 4 tanesinin büyüklüğü 137 bin metrekareyi; diğer 5 tanesinin ise 
büyüklüğü 244 bin metrekareyi aşıyor.


Dünyanın en büyük adliyesine 300 metre

İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesine satışa çıkan arsa 10 bin meyrekare büyüklüğünde. Hisseli parsel, , dünyanın en büyük adliye sarayı olan Kartal Adliyesine 300 metre uzaklıkta bulunuyor.


Datça'da denize nazır 6 parsel

Muğla ili Datça İlçesinde satışa çıkan ve 595 ada içinde yer alan 6 parselin toplam büyüklüğü bin 600 metrekareyi aşıyor.


Manavgat'ta konut da var turizm de

Manavgat'tın Sorkun Mahallesi'nde 1632 adada satışa çıkan 5 parselin toplam büyüklüğü 30 bin metrekareye ulaşıyor. Parsellerin büyüklüğü 30 bin metrekareye yaklaşıyor. Aynı mahallede 1633 sayılı adada yer alan ve büyüklüğü 20 bin metrekareyi geçen iki parsel ise imar planında hem konut hem turizme uygun alan olarak dikkat çekiyor.


Ankara'nın Gölbaşı bölgesindeki Güzelyalı Mahallesi'nde 8 bin 125 metrekare büyüklüğündeki arsa satışa çıktı.


Altınkum'a yakın 12 parsel

didim Altınkum'a yakın 12 parsel de satışa çıkıyor. Arsaların alanları 470 metrekare ile 8 bin 150 metrekare arasında değişiyor. 


Balıkesir'de Seka'nın tarlaları

Balıkesir'in Altıeylül ilçesi Paşaköy Mahallesinde Seka’ya ait 135 sayılı adadaki 4 parsel de satışa çıktı. Arsalar tarla niteliğinde. Büyüklükleri ise bin metrekare ile 57 bin metrekare arasında değişiyor. 


Özel imar planı

Amasya Gümüşhacıköy’de TEKEL’e ait 3 parsel satışa çıktı. Bu parsellerde otel, konaklama merkezi, alışveriş merkezi gibi her türlü ticari tesis yapılabilecek.


Başkent'in yeni gökdelenlerinin yükseldiği yer

Ankara Gölbaşaı Alacaatlı'da satışa çıkan 3 parsel yan yana yer alıyor. Üç parselin toplam büyüklüğü 70 bin metrekareyi aşıyor. 

 


Geri Dön