05 / 05 / 2024

Gözde Grubu’ndan öğrencilere özel proje!

Gözde Grubu’ndan öğrencilere özel proje!

Doğru yerde, doğru projeler üretmek için çalıştıklarını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, özellikle üniversitelere yakın noktalarda planladıkları projelerin öğrencilerden talep gördüğünü dile getirdi.



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, MyWay 414’ün Yaşar Üniversitesi, MyWay bornova 202’nin Ege Üniversitesi ve MyWay 9 Eylül projesinin de Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe kampüsüne yakın konumda olduğuna açıkladı.  Öğrencilerin özelikle stüdyo ve 1+1 daireleri tercih ettiğini ve konutlarda güvenlik, kapıcı, temizlik ve teknik servis gibi otel hizmetleri bulunduğunuda sözlerine ekledi. 


Herkes kazanıyor

“Aileler, çocuklarını İzmir’e gönderdiklerinde onların hem üniversiteye yakın, hem de güvenli bir şekilde yaşamasını istiyor. Projelerde sunduğumuz sosyal donatılar ve konum sayesinde öğrencilerin yoğun ilgisini görüyoruz. Marka bilinirliğimiz sayesinde bizleri takip eden ve kazançlı çıkan bir yatırımcı grubu da var. Yatırımcılar harcadıkları parayı yüksek kira gelirleriyle kısa sürede amorti edebiliyor” açıklamasını yaptu. 


Aynı anda 11 proje 

İzmir’de aynı anda 11 proje yatırımı birden yaptıklarını kaydeden Op. Dr. Kalı, farklı bölgelerde proje ürettiklerini vurguladı, “MyVia Yıldız, MyWay 9 Eylül, Myway Fest, Myway 202 Bornova, Myway Terrace, MyWay Alsancak Deluxe, MyWay Wins Blue, Ege sağlık Hastanesi, Central Park, Çeşme ve MyWay Country projeleriyle konut ve sağlık sektöründeki büyümeyi sürdürüyoruz” dedi. 


Milliyet 


Geri Dön