25 / 07 / 2024

Gözde Grubu konut projeleri

Gözde Grubu konut projeleri

Hayata geçirdiği konut projeleri ile öne çıkan Gözde Grubu Alsancak'te 3 yeni proje için hazırlıklara başladı. Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor.

Gözde Grubu’ndan öğrencilere özel proje!

Doğru yerde, doğru projeler üretmek için çalıştıklarını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, özellikle üniversitelere yakın noktalarda planladıkları projelerin öğrencilerden talep gördüğünü dile getirdi.

Kenan Kalı: İzmir'de 30 bin yeni konuta ihtiyaç var!

İzmir'de halen devam eden 52 projedeki 15 bin yeni konutun, kentin sadece 6 aylık ihtiyacını karşılayabileceğine de dikkat çeken Op. Dr. Kenan Kalı, “Ama asıl sorun, İzmir’de daha fazla arsa oluşturmak." dedi.

Gözde Grubu 3 proje için 160 milyon ayırdı!

Kenan Kalı, İzmir Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te MyVia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Countr'un yatırım tutarının 160 milyon lira olduğunu söyledi.

Gözde Grubu her gelir grubuna uygun konut üretiyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı. 2015 yılı sonuna kadar 8 farklı projeye başlayacaklarını söyleyerek, güvenlik ve konforu ön planda tuttuklarını söyledi..

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

İngiltere'de enflasyon son 40 yılın zirvesinde! Artışa en çok katkı enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatlarından!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de enflasyon, Mayıs ayında yüzde 9,1'e yükselerek, son 40 senenin  en yüksek seviyesine ulaştı. Ülkede enflasyondaki artışa en fazla katkıyı da enerji, yakıt, gıda ve konut fiyatları verdi.

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Gözde Grubu, İzmir Çiğli'de 291 yeni konut inşa edecek. Proje 96 milyon 906 bin 993 TL'ye mal olacak.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

Bireysel kredilerin yüzde 33'ü konut kredilerinden oluştu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi nisan ayı bülteni yayımlandı. Verilere göre; bireysel kredilerin yüzde 33'ü konut kredilerinden oluştu.

Şehirlerin en gözde konut lokasyonları!

Türkiye'nin mega illeri olan İstanbul, Ankara ve İzmir'deki en gözde konut bölgeleri sizleri için araştırıldı. İşte il il en pahalı konutların olduğu ilçeler...

Gözde Grubu konut projeleri Haberi

Gözde Grubu konut projeleri


İzmir'de inşa ettiği konut projeleri adından söz ettirmeyi başaran Gözde Grubu MyWay Alsancak Deluxe projesinin ardından yeni yatırımlar için harekete geçti.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, satın aldıkları Ege sağlık Hastanesi’nin yenilenmesi ve TRT arazisinde inşa edecekleri AVM ve rezidans projesi ile birlikte, bölgede nitelikli, kaliteli konut ve sağlık yatırımı için düğmeye bastıklarını açıkladı. 

Gözde Grubu, Ege Sağlık Hastanesi’yle TRT arazisini tek proje olarak düşünüyor. Toplamda 20 bin metrekarelik alanı kapsayacak olan projenin karşısında hastane ve içerisinde avlu, sokaklar yer alacak. 

Gözde Grubu'nun yeni projesinin inşa edileceği TRT arazisinde yıkım işleri bitti ve zemin güçlendirme çalışmaları yapılıyor. Bu alanda 8 katlı bir proje yükselecek ve projede 140 tane büyük rezidans yer alacak. 

Ege Sağlık Hastanesi’nin, İzmir’in...