29 / 04 / 2024

Gözde Grubu 3 proje için 160 milyon ayırdı!

Gözde Grubu 3 proje için 160 milyon ayırdı!

Kenan Kalı, İzmir Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te MyVia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Countr'un yatırım tutarının 160 milyon lira olduğunu söyledi.



Projelerinin ortak özelliğinin şehrin yüksek kesimlerinde ve ormanlık alanda yer alması olduğuna dikkat çeken Op. Dr. Kenan Kalı şu mesajları verdi:


İzmir, deniz kenti kimliğine sahip, kent merkezindeki bina yoğunluğuyla beraber sıcak ve nem hayatı olumsuz etkiliyor. Yazın sıcağından bunalan, ama kenti terk etmek istemeyenler için geliştirdiğimiz bu konsept, ormanların sağladığı bol oksijenin yanı sıra kent merkezine oranla 5 derece daha serin olma özelliği taşıyor. Bu projelerde özlenen yaşam konseptiyle birlikte, düşük nem oranı nedeniyle kalp rahatsızlığı olanlar da çok rahat edecek.


 


Bornova Evka 3'deki MyVia Terrace projesinde toplam 26 adet melez konut yer alıyor. Bu projenin yatırım değeri 10 milyon lira. Evler, hem villa hem de apartman özelliği taşıyor. Ama her ikisinin de sunduğu konfora sahip, örneğin ailenizle bahçenizde kahvaltınızı yaparken, hemen önünüzdeki havuzda serinleyebilirsiniz. Bu projemizde devamlı temizlik ve güvenlik gibi avantajlar sağlıyoruz. Sizin evinizin bahçesi, alttaki diğer konutun çatısı oluyor. Tıpkı villadaymış gibi ayağınızı toprağa basıp bahçenizde kahvaltı yaparken, apartman dairesindeymiş gibi her türlü hizmeti de alabiliyorsunuz.


 

Gaziemir'deki MyVia Country’de ise ormanın güzelliklerini yaşamak mümkün. Country'de otelle birlikte 300'e yakın bağımsız birim yer alıyor. Toplam 20 bin metrekarelik alanda inşaat yapılacak. Proje genelinde ise 26 bin metrekarelik bir yeşil alan bulunuyor. İçerisinde butik otel de yer alacak Country'de 1 +1 'den 4+1 'e kadar farklı tipte konutlar yer alacak. Proje 24 ayda bitirilecek. Bugüne kadar dört proje geliştiren Gözde Grubu’nun devam eden 13 projesi bulunuyor.


 Yeni Akit


Geri Dön