15 / 05 / 2024

MyVia projesi

MyVia projesi

Kenan Kalı, İzmir Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te MyVia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Countr'un yatırım tutarının 160 milyon lira olduğunu söyledi.

MyVia'da yüzde 0.79 faiz oranı ve 60 ay vade imkanı!

İnşaat ve sağlık sektörünün yatırımcı firmalarından Gözde Grubu, Ocak ayında teslim edeceği MyVia projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara 0.79 faiz oranı ve 60 ay vade imkanı sunuyor.

MyVia'da 60 ay vade imkanı!

İnşaat ve sağlık sektörünün lider yatırımcı firmalarından Gözde Grubu, Buca ve Bornova'da yapımı süren MyVia Konutları'nda cazip taksitlendirme ve düşük faiz oranları sunuyor. Myvia'dan 60 aya varan vadelerle konut sahibi olunabiliyor

MyVia Fest 5 yıldızlı otel konforu sunacak!

Sağlık ve inşaat alanındaki projeleriyle tanınan Gözde Grubu'nun Bornova'daki 4'üncü projesi MyVia Fest, bünyesindeki otel hizmetiyle ev rahatlığında 5 yıldızlı hizmet sunacak.

Gözde Grubu'ndan 210 milyon TL'lik MyVia Wins projesi!

Gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırım yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren Gözde Grubu, simdi de 210 milyon TL'lik yatırımla son projesi MyVia Wins'e başlıyor.

Gözde Grubu Myvia Wins Projesi!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek olan projede 900 adet daire yer alacak. Gözde Grubu Myvia Wins Projesi Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi'ne 300 metre kadar uzaklıkta yer alacak.

Gözde Grubu Myvia Wins 2017'de tamamlanacak!

Gözde Grubu, 210 milyon TL'lik yatırımla son projesi MyVia Wins'e başlıyor. Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi'ne 300 metre mesafede hayata geçirilecek proje, yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap ediyor.

Gözde Grup'tan 900 konutluk Myvia Wins projesi!

Gözde Grubu, 210 milyon TL’lik yatırımla gerçekleşecek son projesi MyVia Wins’e başlıyor. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’ne 300 metre mesafede hayata geçirilecek proje, yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap ediyor.

Myvia Mavişehir adres bilgileri!

Myvia Mavişehir projesi İzmir İl'i Karşıyaka İlçe' sinde yükseliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Myvia Mavişehir adres bilgileri detayları...

İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire!

İzmir Bornova Myvia 414 satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Myvia 414 projesi İzmir Bornova İlçesinde hayata geçiriliyor...

Myvia 414 İzmir projesi!

Şifa Hastanesi'ne ve Yaşar Üniversitesi'ne yakın konumda hayata geçirilen Myvia 414 İzmir projesi Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Gözde Grubu Myvia Bahçe Projesi'nde 1'inci etap teslim edildi!

Gözde Grubu'nun İzmir inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile Bornova'da inşa ettiği Myvia Bahçe Projesi'nin 1'inci etabı tamamlandı ve teslim edildi. Projenin devam eden 2'nci etabı ise Mart ayında teslim edilecek.

MyVia Bahçe'de ikinci etap Mart ayında teslim edilecek!

İnşaat ve sağlık sektörünün önele isimlerinden Gözde Grubunun, İzmir inşaat firmalarından Ontan İnşaat ile birlikte Bornova'da inşa ettiği MyVia Bahçe Projesi'nin birinci etabı tamamlanıp teslim edildi...

Myvia Bahçe'nin ikinci etabı martta tamamlanacak!

"Böylesi İstanbul'da bile yok" sloganı ile yola çıkan Myvia Bahçe projesi, geleceğin mimarisine uygun, modern, teknolojik alt yapısı, ofis çözümleri ile yaşam tarzının ihtiyaçlarının hepsine cevap veriyor.

Myvia Yıldız Buca 'da yükseliyor! Yeni proje!

Myvia Yıldız projesi İzmir Buca 'da inşa ediliyor. 1 ay sonra satışa çıkması planlanan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ce 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

MyVia 414 projesi geleceğin mimarisini Bornova'ya taşıyor!

300 dairelik MyVia 414 projesiyle, her ihtiyaca cevap veren kaliteli ve teknolojik yaşam alanları kuruyor. Forum Bornova AVM'nin karşısında yer alan projeyle İzmir'de ilk defa AVM-otel-residence-ofis konseptleri bir arada sunuluyor.

MyVia projesi Haberi

MyVia projesi

Projelerinin ortak özelliğinin şehrin yüksek kesimlerinde ve ormanlık alanda yer alması olduğuna dikkat çeken Op. Dr. Kenan Kalı şu mesajları verdi:


İzmir, deniz kenti kimliğine sahip, kent merkezindeki bina yoğunluğuyla beraber sıcak ve nem hayatı olumsuz etkiliyor. Yazın sıcağından bunalan, ama kenti terk etmek istemeyenler için geliştirdiğimiz bu konsept, ormanların sağladığı bol oksijenin yanı sıra kent merkezine oranla 5 derece daha serin olma özelliği taşıyor. Bu projelerde özlenen yaşam konseptiyle birlikte, düşük nem oranı nedeniyle kalp rahatsızlığı olanlar da çok rahat edecek.



Bornova Evka 3'deki MyVia Terrace projesinde toplam 26 adet melez konut yer alıyor. Bu projenin yatırım değeri 10 milyon lira. Evler, hem villa hem de apartman özelliği taşıyor. Ama her ikisinin de sunduğu konfora sahip, örneğin ailenizle bahçenizde kahvaltınızı...