28 / 04 / 2024

MyVia'da yüzde 0.79 faiz oranı ve 60 ay vade imkanı!

MyVia'da yüzde 0.79 faiz oranı ve 60 ay vade imkanı!

İnşaat ve sağlık sektörünün yatırımcı firmalarından Gözde Grubu, Ocak ayında teslim edeceği MyVia projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara 0.79 faiz oranı ve 60 ay vade imkanı sunuyor.




İzmir'deki yatırımlarına hızla devam eden Gözde Grubu Buca'da yer alan MyVia Yıldız ve Bornova'nın merkezinde yer alan MyVia 414 projeleri ile dikkat çekiyor. Modern mimariye sahip olan MyVia 414; 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerin yanı sıra, 120 oda kapasiteli oteli, alışveriş merkezi, fitness spa ve güzellik salonları, teknoloji mağazaları, kafeleri, restoranları, kapalı otoparkı ve 24 saat aktif güvenlik hizmetiyle huzurlu bir yaşamı sosyal, sportif ve kültürel bir hayat ile birleştiriyor. Bornova merkezine, Ege ve Yaşar Üniversitesi'ne, çevre yoluna ve Ege Üniversitesi hastanesine yalnızca 1 dakika yakınlığı ile sakinlerine şehirden kopmadan özerk bir hayatı yaşatmayı hedefleyen MyVia 414 projesinde kredi ile ev sahibi olmak isteyenlerin yıl sonuna kadar kredi taksitleri de MyVia tarafından ödeniyor.

Gözde Grubu'nun aynı zamanda Buca'da değişimin sembolü olarak hayata geçirdiği MyVia Yıldız projesi ise, 2+1 ve 3+1 lüks daireleriyle lüks konut kavramına yeni bir anlayış getiriyor. Çocukların güven içerisinde kaliteli zaman geçirebileceği ve sosyalleşebileceği oyun alanının da yer aldığı MyVia Yıldız'ın bir diğer dikkat çekici özelliği ise Dokuz Eylül Üniversitesi'ne, Tınaztepe Hastanesi'ne, çevre yoluna ve alışveriş merkezlerine yalnızca 3 dakika yakın olması.


Sektöre canlılık getiriyor

Kentin ihtiyacını karşılayacak projeler ile yatırım yapmaya devam ettiklerini dile getiren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı, "Buca ve Bornova'da gerçekleştirdiğimiz MyVia projeleri ile kent yaşamı kimliğine farklı bir değer katmayı sürdürmeye devam edeceğiz. Şu ana kadar inşaatını ve satışını tamamladığımız insan odaklı projelerimiz ile en ince konforu düşünülmüş yüksek kaliteli "yaşam alanları" sunduk. Ocak ayında teslim edeceğimiz dairelerimizi 0.79 faiz oranı, 60 ay vade ile satışa sunduk. Kredi ile ev sahibi olmak isteyenlerin ise kredi taksitlerini yılbaşına kadar ödemeyi planlıyoruz" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön