29 / 04 / 2024

gözde pendik sitesi

gözde pendik sitesi

E-5 ve TEM Otoyolu'na 250 metre uzaklıkta konumlanan Gözde Sitesi projesinde daireler 170 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor...

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Şehirlerin en gözde konut lokasyonları!

Türkiye'nin mega illeri olan İstanbul, Ankara ve İzmir'deki en gözde konut bölgeleri sizleri için araştırıldı. İşte il il en pahalı konutların olduğu ilçeler...

Ankara'nın en gözde malikanesi 22 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara’nın en gözde malikanesi, 22 milyon TL’den satışa sunuldu. 4 katlı ve 1250 metrekare kullanım alanlı Çayyolu’ndaki malikane, yeni sahibini bekliyor.

Türkiye yabancı gayrimenkul yatırımları için gözde ülke!

TÜİK 2019 Mart konut satış istatistiklerini değerlendiren Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Türkiye yabancı yatırımcılar için gözde bir ülke olmaya devam ediyor. Yabancılar hem oturmak hem de yatırım için ülkemizden ev almaya devam ediyor." dedi...

Üç büyük şehrin en gözde konut ve iş yeri lokasyonları!

3 büyük ildeki en gözde konut ve iş yeri bölgeleri araştırmasına göre konut ve iş yerinde İstanbul’da Beşiktaş, Ankara’da Çankaya, İzmir’de ise Çeşme öne çıkıyor...

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

Gayrimenkul yeniden en gözde yatırım aracı oldu!

Döviz, finans ve borsa üçgeninde yaşanan sarsıntıyla yatırımcıların riskleri arttı, gayrimenkul yeniden en gözde yatırım aracı oldu.

Zihni Şahin'den Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gülsan Sanayi Sitesi'nin dönüşümü ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Konut üreticilerinin gözde bölgesi Pendik!

Anadolu yakasının önemli bir merkezi olan Pendik, kara yolundan hava ulaşımına, marinadan demiryolu ağına kadar ulaşım seçenekleriyle konut üreticilerinin gözde adresi oldu.

Gülsan Sanayi Sitesi esnafı mağdur olmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada“Evet Gülsan Sanayi Sitesi’ni buradan kaldıracağız ama kimseyi mağdur etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Gülsan Sanayi Sitesi’nde kamulaştırmalar başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Gülsan Sanayi Sitesi’nde kamulaştırma işlemlerine başlandığını, bu zamana kadar 15 milyon TL ödeme yapıldığını belirtti.

ÖİB Türkiye’nin gözde yerlerindeki 39 arsayı satışa çıkardı!

Türkiye’nin gözde yerlerinde toplam 39 adet arsayı satışa çıkaran ÖİB, 16 Ocak saat 17.00’ye kadar teklifleri kabul edecek. 

Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile öne çıkan Gözde Grubu Alsancak'te 3 yeni proje için hazırlıklara başladı. Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor.

gözde pendik sitesi Haberi

gözde pendik sitesi

Yüzde 50 peşinatla ile taksitlendirme imkanı sağlanan Gözde Sitesi, M. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor.


İstanbul Kurtköy Pendik'te yükselen Pendik Gözde Sitesi, toplam 60 daireden oluşuyor. Proje, E-5 ve TEM Otoyolu'na 250 metre uzaklıkta konumlanıyor.



Anahtar teslimlerinin hemen gerçekleştiği Gözde Pendik Sitesi'nde daireler 170 bin TL ile 175 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Proje, 2 bloktan meydana geliyor.


Yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, güvenlik hizmetleri gibi imkanların bulunduğu Gözde Sitesi Pendik'te dairelerin tamamı 102 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. 


0216 378 0 900 

http://www.myilmazinsaat.com

Merve...