05 / 05 / 2024

Gözde Yıldırım Ansari Demir İnşaatta hangi görevde

Gözde Yıldırım Ansari Demir İnşaatta hangi görevde

Demir İnşaat Kurumsal İletişim Direktörü Gözde Yıldırım Ansari, Mart 2014'te atandığı yeni görevinden önce Cengiz Limak Kolin CLK Enerji'de Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak görev yapıyordu. Peki Gözde Yıldırım Ansari kimdir? İşte biyografisi...

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

'Coğrafya kaderdir' diyen Binali Yıldırım'dan yüksek enflasyon itirafı: Son yılların en yüksek düzeyinde

Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) göre yıllık yüzde 78,62, bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAGRUP) göre ise yıllık 175,55’e yükselen enflasyon için Binali Yıldırım'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Yıldırım, 'Coğrafya kaderdir' diye konuştuktan sonra enflasyonun son yılların en yüksek düz

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Binali Yıldırım'dan 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi. Yıldırım, ''Bekadan bahseden bu bildiriyi çok da dikkate almamak gerekir" diye konuştu.

Hadise ve Kaan Yıldırım Göktürk’te müstakil ev arıyor!

Evlenme kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım, hazırlıklara başladı. Çift, Göktürk’te müstakil bir ev arayışına girdi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Yıldırım Güngör: Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı!

İran'da meydana gelen depremin Van'da hissedilmesi ve Gelenler köyünde 40 evin yıkılması sonrası uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Afet uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Güngör depreme dair yaptığı açıklamada, "Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı, artçılarda yıkılabilir." dedi...

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Binali Yıldırım Gıda Merkezi projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Gıda Merkezi" projesinin bir ayağı Tuzla'da, diğer ayağı Arnavutköy'de olacak.

Gözde Yıldırım Ansari Demir İnşaatta hangi görevde Haberi

Gözde Yıldırım Ansari Demir İnşaatta hangi görevde

Gözde Yıldırım Ansari kimdir?


Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklam Bölümü’nden mezun olduktan sonra Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’den Sinema Televizyon yüksek lisans derecesini aldı. 


Çalışma hayatına Doğan Tv Holding Kanal D ‘de başlayan Ansari, halkla ilişkiler, program planlama, yerli yabancı filmler ve programlar sorumlusu olarak 11 yıl görev Ardından İstanbul Arel Üniversitesi’nde Basın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevini yürüttü. 


Gözde Yıldırım Ansari, Cengiz Limak Kolin CLK Enerji’deki Kurumsal İletişim Yöneticiliği görevinden sonra Mart 2014 itibariyle Demir İnşaat Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne atandı.



Gözde Yıldırım Ansari ve Demir İnşaat iletişim!


Demir İnşaat Merkez Ofis


Telefon: 444 2 116

          0 212 853 70 70 - 71

Fax:   0 212 853 70 72

Adres: Cumhuriyet Mah. Nazım Hikmet Bulvarı No:81 Narçiçeği Sitesi A blok...