19 / 05 / 2024

Gozıe Tekstil Ve İnşaat adres 

Gozıe Tekstil Ve İnşaat adres 

Gozıe Tekstil Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Uche Mıchael Eze tarafından kuruldu.

Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! Ticaret Bakanlığı indirim yapan firmaları tek tek açıkladı

Ticaret Bakanlığı indirim kampanyasına katılan firmaların isimlerini sektör ve şehir bilgiis ile internet sitesinde yayımladı. Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! 246 firmanın olduğu liste belli oldu...

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Welat Ayo ve Alı Ayo ortaklığında kuruldu.

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aybar tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Gozıe Tekstil Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gozıe Tekstil Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Uche Mıchael Eze tarafından kuruldu.

Kiler Turizm Tekstil Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kiler Turizm Tekstil Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Kiler Turizm Tekstil Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'e yapıldı. 

Chafıe Tekstil Ürünleri Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chafıe Tekstil Ürünleri Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Samer Alanazı, Alıaa Alhaj Yahya ve Chafıe Alyaj Yahya ortaklığında kuruldu. 

Tase İnşaat Tekstil Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tase İnşaat Tekstil Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Korkmaz ve Ahmet Telat Akçit ortaklığında kuruldu.

Eröz Kimya İnşaat Tekstil ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eröz Kimya İnşaat Tekstil ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Karakol Sokak'ta kuruldu.

Şahzade Elektrik Mekanik İnşaat Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahzade Elektrik Mekanik İnşaat Gıda Tekstil ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hassan Imam E. Hassan, Samır Galal A. Tolba ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Esenyurt, Cumhuriyet M.Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

Birey Turizm Tekstil ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Birey Turizm Tekstil ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi, Eşref Şentürk Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi'nde açıldı.

Aren Teknik Yapı Gıda Tekstil ve Mücevharat Anonim Şirketi kuruldu!

Aren Teknik Yapı Gıda Tekstil ve Mücevharat Anonim Şirketi, Berna Varol Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Sultangazi, 50.Yıl Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde kuruldu.

Golden Palace İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Eğlence Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Palace İnşaat Turizm Gıda Tekstil ve Eğlence Hizmetleri Limited Şirketi, Yusuf Südaş tarafından 800 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

Gozıe Tekstil Ve İnşaat adres  Haberi

Gozıe Tekstil Ve İnşaat adres 

Gozıe Tekstil Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Uche Mıchael Eze tarafından kuruldu.

Gozıe Tekstil Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...