02 / 05 / 2024

gözteep stadı ihalesi ne zaman

gözteep stadı ihalesi ne zaman

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 15 biner kişilik Karşıyaka ve Göztepe statlarının ihale tarihlerini belirledi. Karşıyaka Stadı'nın ihalesi 28 Ocak, Göztepe Stadı'nın ihalesi de 29 Ocak'ta gerçekleştirilecek...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Bayraklı Belediyesi'nden İzmir'de kiralık akaryakıt istasyonu!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, Bayraklı Salhane'de yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre kiralama ihalesi 22 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ bu ildeki 126 yeni konut için düğmeye bastı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale'de 126 yeni konut inşa edecek. Verilen detaylara göre projenin ihalesi 31 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kapadokya'da satılık gayrimenkul! 

Nevşehir İli Derinkuyu Belediye Başkanlığı, Nevşehir Derinkuyu'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi arsa satacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, satış ihalesi 16 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Kastamonu 2023 projesinde son dakika! Beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Paylaşılan detaylara göre, projenin ihalesi bugün yapılacak.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

O ilde 13 bin metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 11 Ocak'ta! 

Kırıkkale ili Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesi, Erenler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Ankara'nın bu ilçesine tam 545 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Gölbaşı projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 9 Mart 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi bugün!

TOKİ Hizmet Binalarının Güvenliğinin Sağlanması Amacıyla 5188 Sayılı Kanun Kapsamında 3 (Üç) Yıl Süreli Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

gözteep stadı ihalesi ne zaman Haberi

gözteep stadı ihalesi ne zaman

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokoller kapsamında inşa edilecek Karşıyaka Stadı'nın ihalesi 28 Ocak, Göztepe Stadı'nın ihalesi de 29 Ocak'ta gerçekleştirilecek.


TOKİ, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde ekonomik ömrünü tamamlamış ve müsabakalarda yetersiz kalan spor tesislerinin yerine UEFA standartlarında modern statlar inşa ediyor. 


-İzmir'in iki yakasına iki stat


Bu kapsamda, İzmir'deki mevcut stadyumların fiziksel şartlarının uygun olmaması nedeniyle Karşıyaka ve Göztepe'ye 15 biner kişi kapasiteli iki stat inşa edecek.


Karşıyaka'ya stadyum ile kamp eğitim merkezi ve il müdürlüğü hizmet binası da yapılacak.


Statta, 158 kişilik loca, 881 kişilik VIP, 482 kişilik protokol, 813 kişilik basın ve 18 kişilik engelli tribünleri bulunacak. Stadın kuzey, güney ve doğusunda seyirci girişleri yer alırken, batısı sporcu, basın, VIP, protokol ve loca girişleri için ayrılacak. 


Sporcular için 4 soyunma...