08 / 05 / 2024

Göztepe Hisar Apartmanı

Göztepe Dergah Apartmanı fiyat!

60 daireden meydana gelen Dergah Apartmanı, 15 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje Demirland İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Göztepe Dergah Apartmanı fiyat listesi...

Kuyumcukent Gayrimenkul Göztepe projesinde Büyük Artı İnşaat ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul Projesi Adi Ortaklığı Hakkında bildirim yayınlandı.

1988 yılında Göztepe'de 65 milyon liraya daire!

Reşat Altın'ın 155 bin 150 liraya satıldığı 1988 yılında, Göztepe'de Işık Apartmanı'nda bulunan bir daire açık artırma usulüyle satılacakmış. Daire, 65 milyon lira bedel üzerinden ihaleyle satılacakmış.

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş!

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş. Mimar Sayın Altuğ ve Behruz Çinici'nin tasarladığı site projesinde eski Türk mimarisi günün koşullarına adapte edilmiş. İlkleri barındıran site, bin 536 adet konuttan oluşacakmış.

Görevini yapmayan apartman yönetimi nereye şikayet edilir?

Bir apartmanda kat malikleri genel kurulu tarafından seçilen apartman yönetiminin yapması gereken bazı görevler bulunuyor. Peki, görevini yapmayan apartman yönetimi nereye şikayet edilir?

Bağcılar Göztepe açık pazar ve katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bağcılar Göztepe Mahallesi açık pazar ve yeraltı katlı otopark alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Göztepe Stadı'nın nereye yapılacağı belli oldu!

Uzun zamandır İzmir gündemini meşgul eden Göztepe’ye yapılacak olan Stadyum’un yeri ve kapasitesi ile ilgili son karar, dün akşam Göztepelilerin geniş çaplı katılımı ile netliğe kavuştu..

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık!

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. 350-400 konuttan meydana gelecek Şua İnşaat Göztepe Projesi'nde inşaat çalışmaları Haziran'da başlayacak...

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede?

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Şua İnşaat Göztepe Projesi kapsamında inşaat çalışmalarının Haziran ayında okulların kapanmasıyla başlaması da planlanıyor.

Şua İnşaat Göztepe projesinde son durum ne?

Şua İnşaat Göztepe projesinde inşaat çalışmalarının Haziran aylarında okulların kapanması sonrasında başlaması hedefleniyor. Tek kule olarak yükselecek olan proje kapsamında inşaat çalışmalarıyla satışlar da başlayacak.

Göztepe İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevki Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

AC Yapı Göztepe Projesi!

AC Yapı Göztepe Projesi'nde çalışmalar henüz başlamadı. Projelendirme aşamasında olan AC Yapı Göztepe Projesi kapsamında tek blok yer alacak. Firma Anadolu Yakası'nda 3 proje daha hayata geçirecek.

AC Yapı Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir'de yeni projelere imza atacak!

Kartal Moment İstanbul projesinde çalışmalarına devam eden AC Yapı önümüzdeki dönemde Anadolu Yakası'nda 4 yeni projeye imza atacak. Projeler Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir bölgesinde yükselecek.

Göztepe Hisar Apartmanı Haberi

Göztepe Hisar Apartmanı

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...