03 / 05 / 2024

Göztepe Hisar Apartmanı geliyor! Hisar Yapı'dan yeni proje!

Göztepe Hisar Apartmanı geliyor! Hisar Yapı'dan yeni proje!

Firma: Hisar Yapı

Proje: Göztepe Hisar Apartmanı

Bugüne kadar inşaat, eelektrik, metal, galvaniz, otomasyon, bilişim gibi alanlarda hizmet veren Hisar Yapı İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Göztepe'de yeni bir konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor...



Hisar Yapı İstanbul Anadolu Yakası kadıköy Göztepe'de yeni bir konut projesi yapmaya hazırlanıyor. Sadece 2  oda 1 salon konut tipinden meydana gelecek olan projenin ismi  Göztepe Hisar Apartmanı  olarak belirlendi.


Toplamda 20 daireden oluşacak olan Göztepe Hisar Apartmanı 


Göztepe Hisar Apartmanı ulaşım bilgileri ne göre projeye 0216 621 27 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Zemin + 9 Normal kat, +1 bodrum kat olmak üzere toplamda 11 kattan oluşacak olan Göztepe Hisar Apartmanı tek bloktan meydana geliyor.


Göztepe Hisar Apartmanı, Şemsettin Günaltay caddesine 50 metre, Kadıköy'e, Bağdat Caddesi'ne çok yakın mesafede yer alıyor.


Bölgenin en önemli parkı olan Özgürlük Parkı'na komşu olan Göztepe Hisar Apartmanı ulaşım açısından çok avantajlı bir bölgede yer alıyor.


Henüz detaylarının tam belirlenmediği Göztepe Hisar Apartmanı projesi şuan ruhsat alım aşamasında. Satışlarının 5-6 ay içinde başlaması planlanan Göztepe Hisar Apartmanı teslimleri satışların başlamasından sonra 14 ay sonra yapılacak.


Göztepe Hisar Apartmanı iletişim;


Satış ofisi adres:

Atatürk Mahallesi  Uysal Caddesi No: 86 Sancaktepe / İstanbul


Telefon: (0216) 621 27 00

Web: hisaryapi.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön