30 / 04 / 2024

Göztepe Hisar Apartmanı iletişim!

Göztepe Hisar Apartmanı iletişim!

Firma: Hisar Yapı

Proje: Göztepe Hisar Apartmanı

Göztepe Hisar Apartmanı iletişim bilgilerinin ayrıntıları şöyle: Atatürk Mahallesi Uysal Caddesi No: 86 Sancaktepe / İstanbul - Hisar Apartmanı telefon numarası: 0216 621 27 00



20 adet daireden meydana gelen Hisar Apartmanı projesi İstanbul Kadıköy'ün Göztepe bölgesinde konumlandırılıyor. Tek blok halinde yükselen  Göztepe Hisar Apartmanı  Evleri  Hisar Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor. Göztepe Hisar Yapı iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Sadece 2 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu Hisar Apartmanı Evlerinde yer alan blok 11 kat halinde yükseliyor. Henüz satışa çıkarılmayan Hisar Apartmanı Kadıköy Konutlarında yer alan katlar 9 normal kat, 1 zemin kat ve 1 bodrum kat halinde ayrılıyor.


Göztepe Hisar Apartmanı Bağdat Caddesine, Kadıköy'e ve Şemsettin Günaltay caddesine yakın mesafede konumlandırılıyor. Hisar Apartmanı satış ofisi ile 0216 621 27 00 no'lu telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Ruhsat alım aşamasında olan Hisar Apartmanı Evlerinde projenin ayrıntıları belirlenmedi.


5 ila 6 ay içinde satışa çıkarılması beklenen Hisar Apartmanı Evlerinin detayları belirlendiğinde www.emlakkulisi.com sitesinden öğrenebilirsiniz.Hisar Apartmanı ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak ise proje satışa çıktından 14 ay sonra cevabı veriliyor.


Ayrıca Özgürlük Parkı'na yakın mesafede konumlandırılan İstanbul Kadıköy Hisar Apartmanının her katında 2 daire olacak. Göztepe  Hisar Apartmanı iletişim bilgilerinin ayrıntıları şöyle: 


Hisar Apartmanı nerede?

Hisar Apartmanı Göztepe telefon:0216 621 27 00

Göztepe Hisar Apartmanı adres:Atatürk Mahallesi Uysal Caddesi No: 86 Sancaktepe / İstanbul


Göztepe Hisar Apartmanı iletişim:

Telefon: 0216 621 27 00

Web: www.hisaryapi.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön