08 / 05 / 2024

Hisar Apartmanı Göztepe telefon

Hisar Apartmanı Göztepe telefon

Hisar Yapı güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası'nda Göztepe bölgesinde hayata geçirilen Hisar Apartmanı projesinin bir kaç içinde satışa çıkması planlanıyor. Projede fiyatlar 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor....

Göztepe Hisar Apartmanı iletişim!

Göztepe Hisar Apartmanı iletişim bilgilerinin ayrıntıları şöyle: Atatürk Mahallesi Uysal Caddesi No: 86 Sancaktepe / İstanbul - Hisar Apartmanı telefon numarası: 0216 621 27 00

Göztepe Dergah Apartmanı fiyat!

60 daireden meydana gelen Dergah Apartmanı, 15 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje Demirland İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Göztepe Dergah Apartmanı fiyat listesi...

Kuyumcukent Gayrimenkul Göztepe projesinde Büyük Artı İnşaat ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul Projesi Adi Ortaklığı Hakkında bildirim yayınlandı.

1988 yılında Göztepe'de 65 milyon liraya daire!

Reşat Altın'ın 155 bin 150 liraya satıldığı 1988 yılında, Göztepe'de Işık Apartmanı'nda bulunan bir daire açık artırma usulüyle satılacakmış. Daire, 65 milyon lira bedel üzerinden ihaleyle satılacakmış.

Apartman görevlisi nasıl işten çıkarılır?

Apartmanda bazı görevleri,sorumlulukları bulunun apartman yöneticisinin işten çıkarılma durumu da söz konusu olabiliyor.Peki bu süreç nasıl işler? Apartman görevlisi nasıl işten çıkarılır?

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

AC Yapı Göztepe Projesi!

AC Yapı Göztepe Projesi'nde çalışmalar henüz başlamadı. Projelendirme aşamasında olan AC Yapı Göztepe Projesi kapsamında tek blok yer alacak. Firma Anadolu Yakası'nda 3 proje daha hayata geçirecek.

AC Yapı Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir'de yeni projelere imza atacak!

Kartal Moment İstanbul projesinde çalışmalarına devam eden AC Yapı önümüzdeki dönemde Anadolu Yakası'nda 4 yeni projeye imza atacak. Projeler Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir bölgesinde yükselecek.

İzmir Göztepe'deki kafeteryalara 200'er bin TL'lik şok!

Göztepe sahil kesiminin en yoğun uğrak yerlerinden kafeteryalar için Milli Emlak Müdürlüğü'nün en az 200 bin TL olmak üzere işgaliye kirası istemesi, işletmecilere şok yaşattı.

Göztepe Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Göztepe Turizm Anonim Şirketi, Elif Keskinel Ülker, Şeyma Demirhan, Durmuş Yatmaz tarafından 4 milyon 275 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Fatih Altın Han'da kuruldu.

Apartman gürültü cezası 2015!

Çevre Kanunu kapsamında yer alan idari para cezaları 2015 yılından itibaren zamlı olarak uygulanacak. Peki, konutya gürültü yapmanın cezası ne kadar oldu? İşte apartman gürültü cezası 2015...

Göksu, Göztepe ve Anadoluhisarı'na bakım onarım çalışmaları yapılıyor!

Beykoz Belediyesi ‘Anında Hizmet’ programı kapsamında bu hafta Göksu, Göztepe ve Anadoluhisarı mahallelerinde Fen İşleri’nden Park Bahçeler’e, Temizlik Hizmetleri’nden Sağlık İşleri’ne tüm müdürlükler görevli ekipleriyle çalışma yapıyor.

Göztepe Four Winds Evleri!

Taş Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Göztepe Four Winds Evleri projesinde yer alan dairelerin alanları 117 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe nerede?

Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Evleri projesi 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tiplerinden oluşuyor. Peki satış süreci devam eden Kadıköy Pırlanta Göztepe nerede?

Hisar Apartmanı Göztepe telefon Haberi

Hisar Apartmanı Göztepe telefon

İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de Hisar Yapı tarafından hayata geçirilen Göztepe Hisar Apartmanı projesinin 2013 yılı içinde satışa çıkması planlanıyor. Hisar Yapı'nın Göztepe'de kat karşılığı inşa edeceği proje 11 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor

Tamamı 75 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerden oluşan Hisar Apartmanı Göztepe projesinde konutlar 500 bin TL'den satışa sunulacak. Resmi satışların ne zaman başlayacağı konusunda henüz net bir tarihin söylenmediği projesi, Bağdat Caddesine, Kadıköy'e ve Şemsettin Günaltay caddesine yakın mesafede yer alıyor. 


Özgürlük Parkı'na komşu

Toplam 20 adet daireden oluşan Göztepe Hisar Apartmanı projesinde Özgürlük Parkına'da komşu konumda yer alıyor. 


Telefon: 0216 621 27 00