06 / 05 / 2024

Göztepe Mahallesi yımım çalışmaları

Göztepe Mahallesi yımım çalışmaları

5 Ekim 2012 tarihinde "Dönüşüm Başlıyor" sloganı ile başlayan kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor. Bu kapsamda 4 Ağustos 2014 (Pazartesi) saat 11.00'de Göztepe Mahallesi Barınkent Sitesi 7 Blok 5 bina olmak üzere toplam 12 binanın yıkımı gerçekleşecek...

Para gürültüyü sevmez! Siz hiç Ferrari'ye binip de son ses müzik açanı gördünüz mü?

Öğretmen M.Gamze İstanbullu, X sosyal medya hesabından ''para gürültüyü sevmez'' diyerek örneklerle açıkladı. Paylaşımın altına ise dakikalar içinde onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Evim tapuda arsa görünüyor ne yapmalıyım?

Evim tapuda arsa olarak görünüyor ne yapmalıyım sorusu, gayrimenkul alanında merak edilen konulardan biridir. Bazı evler tapuda arsa olarak görünür ve bu durum ev sahipleri tarafından endişe uyandırır. Peki evin tapuda arsa olarak görünmesi ne anlama gelir? İşte ayrıntılar...

Babama ne almalıyım? İşte Babalar Günü için hediye önerileri

Babalar Günü yaklaşırken birçok kişide "Babama ne almalıyım?" telaşı baş gösterdi.  Siz de sevgili babanıza özel bir hediye seçmek istiyorsanız, işte sizin için  Babalar Günü için birkaç hediye önerisi...

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin

Gümüş, 2022 yılına damgasını vururken 2023 yılına rekor yükselişlerle başladı. Gümüş almak isteyenler ise ne zaman gümüş almaları gerektiğini araştıtıyor.''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin.

''Ne zaman altın almalıyım?'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor

Altın fiyatları son günlerde rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Altındaki yükselişler karşısında ''Ne zaman altın almalıyım'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor! Pür dikkat bakın.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Dolar endeksi gün yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar güncel dolar/TL kurunu araştırmaya başladı. Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Doların 8 gün sonraki yönü şimdiden belli! Amerika Merkez Bankası ilk sinyali verdi!

Dolar kurundaki son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Değer kaybeden dolar karşısında vatandaşlar ''elimizdeki dolarları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ederken Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doların 8 gün sonraki yönü şimdiden belli oldu.

Göztepe Mahallesi yımım çalışmaları Haberi

Göztepe Mahallesi yımım çalışmaları


Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlatmış olduğu kentsel dönüşümde yıkımlar devam ediyor. 4 Ağustos'ta Bağcılarda 184 bağımsız birimin yıkımı gerçekleştirilecek. 


5 Ekim 2012 tarihinde "Dönüşüm Başlıyor" sloganı ile başlayan kentsel dönüşüm adım adım ilerliyor. Bu kapsamda 4 Ağustos 2014 (Pazartesi) saat 11.00'de Göztepe Mahallesi Barınkent Sitesi 7 Blok 5 bina olmak üzere toplam 12 binanın yıkımı gerçekleşecek. Toplam 7 bin metrekarelik alanda bulunan 146 adet bağımsız birim yıkılacak. Yıkımın gerçekleşeceği bir diğer alana telekonferans ile bağlamı gerçekleştirilerek. Hürriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ııdc 2 Bin 100 metrekare alanda yer alan 6 binadan oluşan 38 adet bağımsız birim yıkılacak. 



İstanbul...