29 / 04 / 2024

Göztepe Stadı nasıl olacak

Göztepe Stadı nasıl olacak

15 Ekim Cumartesi günü Dokuz Eylül Üniversitesi akademik yılı açılış törenine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, cumartesi günü geleceği İzmir'de Göztepe Stadı projesini açıklayacak.

Buğday, arpa, mısır fiyatları haftanın ilk gününe nasıl başladı? Yükseliş var mı? Çiftçiler dikkat! 

Çiftçiler buğday, arpa, mısır fiyatlarının yeni haftaya nasıl başladığını merakla araştırıyor. İşte borsa borsa 28 Ağustos 2023 fiyat listesi...

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Fek yazısı nedir? Fek yazısı nasıl alınır?

Fek yazısı, önemli bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi ve konut ipotek terimlerinden olan fek yazısının ne olduğunu bilmekte fayda var. Ev kredisi ve ipotekle ilgili olan bu kavramın ne olduğu merak edilir. Peki fek yazısı nedir, nereden, kaç günde ve nasıl alınır?

Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

Haftanın ilk gününde altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak değişim yaşamaya devam ediyor. Peki, altın fiyatları haftanın ilk gününe nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

Borsa haftaya nasıl başladı?

Borsa İstanbul'a yatırım yapan yatırımcılar borsanın güne nasıl başladığını sorguluyor. Peki, Borsa İstanbul haftanın il gününe nasıl başladı? Borsa İstanbul'da yükseliş seyri devam ediyor mu? İşte detaylar...

Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır?

Emeklilik tasarruflarına öncelik vermenin veya borç ödemenin önemi, finans uzmanlarının finansal güvenliğiniz için sık sık gündeme aldığı konulardan biridir. Peki Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır? İşte detaylar.

Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar bu rakamı görür görmez resmen yıkılacak! Hemen bakın!

ABD'de geçen hafta cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisi sonucu dolar endeksi yükseldi ve dolar değer kazandı. Bu yükseliş devam edecek mi? Dolar ne kadar olacak? Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! 

Doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dananın kuyruğu kopacak! Elinde 1 doları bile olanlar hemen toplansın!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu hafta piyasalarda yaşanılacak olan kritik gelişmeler, doların şekillenmesini sağlayacak. Doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dananın kuyruğu kopacak! Elinde 1 doları bile olanlar hemen toplansın

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Doların üç gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Elinde dolar olanlar dikkat! Herkes hazır olsun

Dolar kuru uzun süredir sakin seyrediyor. Dolar,  18,60 TL seviyesinden işlem görürken doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu. Yatırımcılar dikkat gardınızı alın. İşte dolarda son dakika gelişmeler.

Doların 28 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar aman dikkat

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar kuru değer kaybederken vatandaşlar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Doların 28 gün sonra nasıl olacağı resmen belli oldu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar aman dikkat...

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Emeklilikte yaş ve prim gün şartı nasıl belirlenir?

Emeklilik konusu, çalışanlar için araştırılan konular arasında yer alıyor. Emeklilikte yaş ve prim gün şartı nasıl belirlenir? sorusunun yanıtı!

Göztepe Stadı nasıl olacak Haberi

Göztepe Stadı nasıl olacak



Başbakan Binali Yıldırım, 15 Ekim Cumartesi günü Dokuz Eylül Üniversitesi akademik yılı açılış törenine katılacak. Sabancı Kültür Merkezi'ndeki tören saat 10.00'da başlayacak, Başbakan öğrencilere ilk dersi verecek. Göztepe Gürsel Aksel'de yapılacak yeni stat projesi için Bakanlar Kurulu'nun kamulaştırma kararı almasının ardından Başbakan Binali Yıldırım, cumartesi günü Göztepe'de Göztepe Stadı projesinin tanıtımını yapacak. Helikopterle Ödemiş'e geçecek olan Başbakan Yıldırım, Hükümet Konağı önünde düzenlenecek mitingte tarım ve hayvancılık desteklerini açıklayacak. Başbakan Binali Yıldırım, aynı gün kentten ayrılacak.



Yeni...