10 / 05 / 2024

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı

Şubat ayı meclis toplantısında eski tarihi Roma İpekyolu üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının başka bir yere taşınması ve Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonrası ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı tartışma konusu oldu.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdussamet Civelek tarafından kuruldu.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabı açılış için gün sayıyor!

Sağlık Bakanı Koca yaptığı açıklamada yenilenen, kapasitesi büyütülen Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabının, 758 yatak ve 27 ameliyathanesiyle yakında hizmete gireceğini müjdeledi.

İkitelli ve Göztepe Şehir Hastaneleri Mayıs'ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kısa süre içerisinde açılacağını müjdelediği İkitelli (Başakşehir) ve Göztepe şehir hastanelerinin inşaat çalışmalarında sona gelindi…

Göztepe Gürsel Aksel Stadı yarın açılıyor!

Göztepe’de 2 yıl önce yapımına başlanan Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak Pazar günü Beşiktaş maçı ile taraftarlarına kapıları açıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak'ta açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel  26 Ocak Pazar günü Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilk maça ev sahipliği yapacak...

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı Haberi

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı

Konak Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömür Şanlı, Konak Belediyesi tarafından Eşrefpaşa pazaryerinin başka bir yere taşınması konusunu gündeme getirerek, "İlçemizin ekonomik ve ticari anlamda kalbi konumunda bulunan Üçkuyular, Yenişehir, Eşrefpaşa ve Kahramanlar pazaryerleri kapanıyor, belediyenin kılı bile kıpırdamıyor. Üçkuyular'da AVM yapılacak alanda iki kere arsa sattık, pazarcılar ortada kaldı. Hem esnaf, hem vatandaş kan ağlıyor, belediyemiz sesini çıkartmıyor. Yenişehir Kapalı Pazaryeri'ni yıkıp yerine belediye binası yapıyoruz, esnaf ortada kalıyor. Şimdi Eşrefpaşa semt pazarı kapanıyor. Konak Belediyesi halka ait semt pazarlarını kapatan belediye olarak mı anılacak?" dedi.


Göztepe Stadı ihalesinin iptali sonrası Göztepeli sporcuların ve taraftarların kara kara bu hafta nerede maç oynayacaklarını düşündüğünü dile getiren AK Parti Meclis Üyesi Sait Baştaş ise, Büyükşehir Belediyesi'nin Göztepe'ye haksızlık yaptığını vurgulayarak,...