02 / 05 / 2024

göztepe stadyumu

göztepe stadyumu

Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 15'er bin kişilik stad projeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandı

Çatısında 650 metre yürüyüş parkuru bulunan Göztepe'nin stadyumu açıldı!

Göztepe’nin beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarına ve İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Merkezin çatısında bulunan 650 metrelik yürüyüş parkuru dikkat çekiyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılış için gün sayıyor!

İzmir ekiplerinden Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacak. 2 senedir inşaatı süren stadyumun en geç 17 Ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor.

İzmir Yeni Göztepe Stadyumu ihalesi bugün!

İzmir İli Yeni Göztepe Stadyumu İnşaatı İşi, TOKİ tarafından bugün ihale ediliyor. İhale saat 14:00'te başlayacak..

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Yeni Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi bugün!

Göztepe'ye Gürsel Aksel'de yapılacak olan Yeni Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi bugün yapılacak.

İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 31 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe Stadyumu İnşaatı İşi ihalesi 31 Mart'ta gerçekleşecek.

İzmir Göztepe'nin yeni stadı için acele kamulaştırma!

İzmir Göztepe'ye Gürsel Aksel'de yapılacak yeni stat projesi için Bakanlar Kurulu acele kamulaştırma kararı aldı. Gürsel Aksel Stadyumu'nun bulunduğu alana ek olarak 150 metrekare alanın acele kamulaştırması için karar verildi.

İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'na yenileme kararı!

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

göztepe stadyumu Haberi

göztepe stadyumu

İzmir Güçbirliği Spor Vakfı Başkanı Tuğrul Yemişçi'nin, Karşıyaka ve Göztepe'ye kazandırılacak stadyumlar için başlattığı "İki stat tek yürek" sloganı ile başlatılan kampanya Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Binali Yıldırım ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın destekleriyle sonuca ulaştı. Karşıyaka Yalı Tesisleri ve Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın bulunduğu yere yapılması öngörülen 15'er bin kişilik butik stadyumların projesi...