15 / 05 / 2024

göztepe stat projeleri

göztepe stat projeleri

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, Levent Marina'nın karşısında, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Eshot Çakalburnu Otobüs Garajı'nın bulunduğu alana, Göztepe'ye yakışır yeni bir stat yapılmasını istedi.

İzmir'e 1.400 yeni konut geliyor! Forum Göztepe projesinin temelleri 2 ay içinde atılıyor! Yeni proje! 

Türkiye ve dünyada 32 yıldır konut projeleri, rezidans ve alışveriş merkezlerini yaşama geçiren Turkmall'un 80 blok ve bin 400 konuttan oluşacak Forum Göztepe projesinin temelleri iki ay içinde atılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Göztepe'den stat açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil stat ile ilgili olarak, "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin bitmesi konusunda müteahhitler bize 'Aralık sonu' diyor ama biz kendimizi 1 sene daha Bornova'da oynayacakmış gibi hazırlayacağız" dedi.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Ümraniye-Göztepe Metro ihalesinin iptali isteniyor!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ın metro projeleri iptal ediliyor. İBB, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro ihalesinin iptalini istedi. 

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Göztepe ve Karşıyaka statları ne zaman yapılacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Muhittin Akbel bugünkü yazısında Göztepe ve Karşıyaka’ya yapılması planlanan stat projelerinden bahsetti.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Göztepe ve Karşıyaka statlarına çözüm ışığı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi, Göztepe ve Karşıyaka statlarının üzerinde bulunduğu arazilerdeki hisselerini stat yapılma koşuluyla bedelsiz olarak devretti.

Karşıyaka ve Göztepe'deki stat sorunu çözüm yolunda!

İzmir Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek.

göztepe stat projeleri Haberi

göztepe stat projeleri

Göztepeli işadamı ve Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır'dan, 35 bin kişilik yeni bir stat önerisi geldi. Nasır, Levent Marina'nın karşısında, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Eshot Çakalburnu Otobüs Garajı'nın bulunduğu alana, Göztepe'ye yakışır 35 bin kişilik bir stat inşa edilmesinin doğru ve gerçekçi bir yaklaşım olacağını savundu. Nasır yaptığı açıklamada projeleri gündeme getirirken, kentin stat yapımı ve sonrasında görülebilecek trafik başta olmak üzere, tüm diğer olası sorunların titizlikle hesaplanması ve öngörülmesi gerektiğine dikkat çekti.


"En uygun yer burası"


Necip Nasır, "Levent Marina'nın karşısındaki alan gerek fiziki büyüklüğü, gerekse çevre yolu bağlantısı sayesinde hem artan seyirci potansiyelini karşılayabilecek hem de kentin giderek artan trafik yoğunluğuna yeni bir yük getirmeyecektir" diye konuştu. Stat tartışmalarının başladığı ilk dönemlerde fizibl bir proje oluşturulmasının ve kentin ana...