20 / 05 / 2024

göztepe ticari projeler

göztepe ticari projeler

Regus, Mazda ve UPM gibi birçok global şirketin tercih ettiği Nidakule Göztepe, dünya devi şirketlerin uluslararası standartlarına uygun olarak tasarlandı.

Karşıyaka ve Göztepe statları hukuki süreçlere takılıyor!

Başbakan Yıldırım, Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak statlarla ilgili tartışmalara ilişkin, "Bu projeler şimdiye kadar bitebilirdi ancak maalesef hukuki süreçlerden dolayı gecikmeler oluyor." dedi.

Pırlanta Göztepe Rezidans fiyat listesi!

Pırlanta Göztepe Rezidans fiyat listesi 540 bin liradan başlayarak yükseliyor. Pırlanta Göztepe Rezidans projesinde 446 daire ve 34 ticari birim yer alıyor...

Pırlanta Göztepe Rezidans satış ofisi!

Pırlanta Göztepe Rezidans satış ofisi ile 0216 505 04 34 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 446 daire ve 34 ticari üniteden oluşuyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyatlar!

Erkan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pırlanta Göztepe'de 446 adet daire ve 34 adet ticari ünite bulunuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İşte Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyatlar...

Pırlanta Göztepe Evleri ne zaman teslim?

Pırlanta Göztepe Rezidans 3 blok halinde yükseliyor. Projede 446 adet dairenin yanı sıra 34 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Pırlanta Göztepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pırlanta Göztepe iletişim!

Pırlanta Göztepe iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 446 konut ve 34 ticari üniteden meydana gelen proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satış ofisi!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 446 adet konut ve 34 adet ticari birimden oluşuyor. Pırlanta Göztepe Kadıköy satış ofisi telefon 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyatları!

Toplam 446 adet konut ve 34 adet ticari birimden oluşan proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe lokasyon!

Kadıköy Pırlanta Göztepe lokasyon bilgileri kapsamında proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim yapılan proje 446 konut ve 34 ticari üniteden oluşuyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe daire fiyatları!

Kadıköy Pırlanta Göztepe daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede 446 daire ve 34 ticari birimden meydana geliyor.

21 soruda Pırlanta Göztepe projesi!

Pırlanta Göztepe projesinde 446 konut, 34 ticari ünite yer alıyor. Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen proje yarın basına tanıtılacak. İşte 21 soruda Pırlanta Göztepe projesi...

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Göztepe'de satışlar başladı!

Ceylan İnşaat imzasıyla İstanbul Kadıköy’ün en gözde semti Göztepe’de inşa edilmeye başlanan 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”nda satışlara başlandı.

Ceylan İnşaat'tan Göztepe'de kentsel dönüşüm projesi!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamındaki yeni projesini Göztepe'de inşa ediyor. Projede yer alan 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis için, vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ön talep toplanmasına başlandı.

göztepe ticari projeler Haberi

göztepe ticari projeler


Ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de hayata geçirdiği A plus ofis projesi Nidakule Göztepe’de dünyanın önde gelen uluslararası firmalarıyla kiralamalarına başladı. 1,500 noktada, 600 şehirde yer alan uluslararası gayrimenkul kiralama şirketi Regus, Japonya’nın otomotiv devi Mazda ve uluslararası yenilenebilir ve geri dönüştürülebilir kağıt üreticisi UPM örneklerden bir kaçını oluşturuyor.  Dekorasyon işlemlerinin tamamlanması ile birlikte Nisan ayında binanın açılışı ile yeni iş hayatının başlaması planlanıyor.Toplam 30 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip Nidakule Göztepe projesinde 450 metrekare ve 900 metrekare arasında değişen kiralanabilir ofis alternatifleri yer alıyor. 


 ‘‘Yeşil Binalar’’ kategorisinde Nidakule Göztepe’ye ödül…

Nidakule Göztepe, Capital, Ekonomist, Hürriyet Emlak ve Maison Française tarafından Silverline sponsorluğunda düzenlenen ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012 Araştırması’’ yarışmasında ‘Yeşil Binalar’...