04 / 05 / 2024

Gözüm İnşaat yaşamkent yeni proje

Gözüm İnşaat yaşamkent yeni proje

Gözüm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Gözüm 500 hanelik yeni bir projeye başlayacaklarını açıkladı.

Emeklilere o bankadan son dakika Mart müjdesi! Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın!

Yeni aya girilmesiyle beraber de bankalar bir bir emekli promosyon ödemelerini açıkladı. Peki Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın! 

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Erken emeklilikte son dakika: 6 yıl erken emeklilik onaylandı! Eksik prim gün dezavantajı olanlar hemen göz atsın...

Erken emekli olmak isteyenlere güzel haber geldi. Erken emeklilikte son dakika: 6 yıl erken emeklilik onaylandı! Eksik prim gün dezavantajı olanlar hemen göz atsın...

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Merakla bekleniyordu ve sonunda o gün geldi! Şartları taşıyorsanız hesabınıza 4.337 TL yatacak

Yaşanan ekonomik zorluklar ve vatandaşın bükülen beli için devlet destekleri hız kesmeden devam ediyor. Şimdi de evde bakım parası için insanlar  araştırma yapıyor. Başvuru şartları ve ne kadar alınacağını öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atın.  İşte detaylar...

Gram altın, çeyrek altın fiyatları buz kestirdi! 1 gram bile altını olan göz atsın! 19 Şubat 2023 altın fiyatları...

Gram altın, çeyrek altın fiyatları buz kestirdi! 1 gram bile altını olan göz atsın! 19 Şubat 2023 altın fiyatları...

e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli hanelere destek amacıyla çocuk yardımı sağlıyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar PTT'den hemen alıyor! Çocuk desteğine 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de göz atın! 

Asgari ücrete ara zam gelir mi? 2023'te asgari ücrete ikinci zam bombası! Şimdi göz atın! 

Asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? 2023'te asgari ücrete ikinci zam bombası! Şimdi göz atın! 

Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın! 

Memur enflasyon farkı ve memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın! 

EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Emeklilikte yaşa takılanların (EYT’li) beklediği düzenlemede resmen sona gelindi. EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Gözüm İnşaat yaşamkent yeni proje Haberi

Gözüm İnşaat yaşamkent yeni proje

Gözüm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Gözüm, kaliteden ödün vermeden yollarına devam edeceklerini söyledi. Gözüm, yakın zamanda 500 hanelik yeni bir projeye başlayacaklarını açıkladı


İdris Gözüm, Ankara'nın köklü inşaat firmalarından olan Gözüm İnşaat'ın faaliyetleri ve inşaat sektörünün geleceği hakkındaki görüşlerini dile getirdi.


 Sizin Yönetim Kurulu Başkanı olmanızla beraber Gözüm İnşaat'ta neler değişti?

Gözüm İnşaat, 1982 yılından bu yana tüm Türkiye'ye değer katıyor. Firmamız kurulduğu yıllarda tabii olarak 15-20 dairelik projelere imza atıyordu. Firmamızın yönetim kuruluna gelen herkes gelişimi için elinden gelenin fazlasını yaptı. Daha önce Dikmen bölgesinde 15-20 dairelik binalar yaparken, kendimizi, firmamızı geliştirmeye önem verdik. Şimdiyse AVM'ler, plazalar, ofisler yapıyoruz. Yaşamkent'te bulunan konut projemiz Gözüm Park ve Eskişehir Yolu üzerinde bulunan ofis projemiz Arp Kule'yi örnek olarak verebilirim.


Arp Kule'de hangi aşamadasınız?

Şehir...