17 / 07 / 2024

gram altın alış fiyatı

gram altın alış fiyatı

Gram altın 277,6 lira, çeyrek altın 453 lira ve Cumhuriyet altını 1.853 liradan işlem görüyor. Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 277,6 lira seviyesinde seyrediyor.

22 ayar 10 gram altın bilezik alış satış fiyatı hesaplandı! Aradaki fark şaşırttı! Bilezik alırken kandırılmayın!

Altın alış ve satış fiyatı farklılık gösteriyor. 24 ayar bir gram altın 2 bin 459 liradan alınırken, 2 bin 499 liradan satılıyor. Gram altında alış satış farkı 50 TL iken 22 ayar 10 gram altın bilezikte alış satış fiyatı ne kadar?  22 ayar 10 gram altın bilezik alış satış fiyatı hesaplandı!

Altın alış satış fiyatları: Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? 3 Temmuz 2024 altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları canlı rakamlar milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyenler 'Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL?' sorularını araştırıyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Beşi bir yerde ne kadar? 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL? 1 Temmuz altın fiyatları 

Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını yalından takip ediyor. Özellikle düğünü olanlar beşi bir yerde altın fiyatını merak ediyor. Peki 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL?

Elinde avucunda 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar oldu? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapattı. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Elinde 1 gram altını bile olan baksın! Gram altın fiyatı ne kadar? Harem altın fiyatları 29 Haziran 2024 

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, Çeyrek, gremse, tam altın fiyatı!

Altının ons fiyatı güne 2301 dolardan başlarken 22 ayar gram altın 2374 lira oldu. Çeyrek altın, Ata altın fiyatı, gremse altın, tam altın bugün ne kadar? 27 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Ünlü kripto fenomeni uyardı: Bayram öncesi dolar ve gram altın alırsan zarar edersin!

Altın fiyatlarındaki son durum pek çok yatırımcı tarafından merak edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bayram öncesi dolar ve gram altın alırsan zarar edersin!" dedi.

Ons altın 2 bin 319 dolar oldu! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün kaç TL?

Altının ons fiyatı bugün  yüzde 0,16 düşüşle 2 bin 319 dolar oldu. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL? 17 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

5 emekliden 1'i kirada oturuyor: 2010'da 11,4 gram altın alınan emekli maaşıyla şimdi 4,4 gram altın alınabiliyor!

İstanbul Planlama Ajansı'nın yaptığı araştırmaya göre, 2010'da 11,4 gram altın alınan en düşük emekli maaşıyla şimdi 4,4 gram altın alınabiliyor. Emeklilerin geçim sıkıntısı gözler önüne serildi. İşte o rakamlar...

Gram altın fiyatı 2024: Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? 15 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları!

15 Mayıs 2024 altın fiyatları bugün yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı'da altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın fiyatı 2024 ne kadar? 15 Mayıs 2024 altın fiyatları...

200 TL ile 2009'da 4,83 gram altın alınırken, 2024'te 0,08 gram altın alınabiliyor!

Yüksek enflasyon ortamında fiyatlar sürekli olarak artış gösterirken, 200 TL de resmen pula döndü. Ekonomi Dünyası X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 200 TL ile 2009 yılında ve 2024 yılında ne kadar altın, dolar ve Euro alınabileceğini paylaştı.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

22 ayar gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın neden düşüyor? 1 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 22 ayar gram altın fiyatını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs 2024 altın fiyatları kaç lira?

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

gram altın alış fiyatı Haberi

gram altın alış fiyatı

Altının gramı, bugüne artışla başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla yüzde 0,7 değer kazanarak 277,6 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 453 lira, Cumhuriyet altını 1.853 liradan satılıyor.Altının onsu önceki kapanışa göre yüzde 0,3 değer kazancıyla 1.490,8 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor.

Anadolu Ajansı'ndaki habere göre; Analistler, altının ons fiyatında dün gece saatlerinde yaşanan düşüşün ABD Başkanı Donald Trump'ın şahin tutumuyla bilinen Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ı görevden almasıyla ilgili olduğunu, bu durumun ticaret savaşlarında görece daha güvercin bir tutum takınma olasılığını artırdığını söyledi.

Yarından itibaren merkez bankaları para politikası toplantılarının takip edileceğini belirten analistler, merkez bankalarının faiz kararlarının altın fiyatları üzerinde etkili olmasının beklendiğini kaydetti.

Yarın, Merkez Bankası  ve Avrupa Merkez Bankası, gelecek hafta da ABD, Japonya ve...