29 / 04 / 2024

Gram altın rekor

Gram altın rekor

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altından son dakika rekoru geldi. Açıklanan resmi rakamlara göre, gram altın bin liranın üzerinde işlem görüyor. Peki, güncel altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar?

Gram altın rekor tazeledi!

Piyasalardaki bol likidite ve güven liman arayışının desteklediği altın fiyatlarında yükseliş trendi sürüyor. Spot altının onsu 1.824 dolarla 9 senenin zirvesinde seyrederken; gram altın bugün 403 lirayla rekor tazeledi.

ABD'den gelen kritik veriler sonrası gram altın fırladı! Altın yatırımcıları acil baksın! 9 Mart 2024 altın fiyatları

Dün ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından altın fiyatları resmen fırladı, gram altın rekor tazeledi. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2024 altın fiyatları kaç lira? 9 Mart 2024 altın fiyatları.

Gram altın uçmadı resmen fırladı! Yeni rekor! 1 gram bile altını olanlar yaşadı! 27 Şubat 2024 altın fiyatları 

Altın fiyatları, haftanın ikinci gününde yukarı yönlü hamlelerinde devam ediyor. Son dakika altının gramı resmen fırladı. Bugün gram altın ne kadar oldu? İşte 27 Şubat 2024 altın fiyatları.

Gram altın 2 bin 100 TL'yi aştı! Altında tarihi rekor! Altın yatırımcılarına müjde! 21 Şubat 2024 altın fiyatları

21 Şubat 2024 altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın bugün 2 bin100 TL ile tarihi rekorunu kırdı. 21 Şubat 2024 altın fiyatları...

Altında yeni rekor! Gram altın 2 bin 20 TL'yi geçti! Yatırımcılar hemen bakın! 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde resmen tozu dumana kattı. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 2 bin 20 lira seviyesini aştı. Peki bugün çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım altın, tam altın, Ata altın kaç lira? 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Gram altın fiyatında yeni rekor seviyesi yakalandı...

Ons altın rakamı, yaklaşık iki hafta sonra 2000 dolar seviyesini yeniden test ederken, gram altın fiyatı da ons altındaki artışında etkisi ile tarihi rekor seviyesini 1857 Türk Lirası'na yükseltti. İşte haberin ayrıntıları...

Gram altın için sene sonu tahmini geldi! Altın yatırımcıları bu rakam karşısında şoka girebilir...

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine yükselirken, Kapalıçarşı piyasasında altın fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Sene başından bu yana gram altın yüzde 65 değerlenirken, sene sonu tahmini geldi. 

Gram altın fiyatlarında tarihi rekor seviyesi, Ons altın fiyatları 1990 dolara kadar yükseldi

Gram altın rakamları, ons altındaki artışınaldığı destek ile tarihi rekor seviyesini 1826 Türk lirasına çekti. Buna göre de Ons altın rakamları ise, 1990 dolara kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Elinde gram altını olanlar dikkat: Ünlü ekonomist önemli tarihleri verdi

Orta Doğu'da İsrail-Hamas çatışmaları, altın fiyatlarında önemli bir etkiye neden oldu. Altın, tarihi rekor seviyelere ulaşmış durumda. Bu durum, yatırımcılar arasında "Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne zaman alınır?" gibi soruları gündeme getirdi.

Bu haberi okuyan soluğu kuyumcuda alacak! Gram altın için net konuştu: Altın alım zamanı mı?

Piyasalar, Hamas ve İsrail arasındaki artan çatışmaların etkisi altında gerilirken, altın ve döviz fiyatları yükselişe geçti. Gram altın fiyatları rekor seviyeleri aşarken, uzmanlar altın yatırımcıları için önemli bir açıklama yaparak gram altının geleceği hakkında bilgi verdi.

Gram altının rekor kıracağı tarihi açıkladı

Altın fiyatları, özellikle gram altın başta olmak üzere, ekonomist Barış Soydan'ın yaptığı dikkat çekici bir analizle gündemde.

Gram altın rekor Haberi

Gram altın rekor

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasınra yer alan altından son dakika rekoru geldi. Son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları geçtiğimiz aylarda uyguladığı düşüş temayülünden sonra gösterdiği yükseliş hareketiyle yatırımcıların da dikkatini çekti. 

Yaz aylarının gelmesi ve düğün sezonunun açılmasıyla beraber kuyumculara akın eden vatandaşlar güncel altın fiyatlarını da merak ediyor. 

Peki güncel altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte kalem kalem altın fiyatları...

Yeni haftada ivme kaybetmeksizin yükselişine devam ederek peş peşe rekor tazeleyen gram altın fiyatı 1000 TL'lik sınırı aştı. İşte güncel altın fiyatları...


YENİ YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 3.305,00

SATIŞ: 3.354,00

YENİ TAM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 6.611,00

SATIŞ: 6.683,00

YENİ CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ: 6.713,00

SATIŞ: 6.818,00

YENİ ATA ALTIN FİYATI

ALIŞ: 6.733,00

SATIŞ: 6.859,00

GRAM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 1.012,66

SATIŞ: 1.026,84

YENİ ÇEYREK...