02 / 05 / 2024

Grand Bagoz Otelcilik iletişim

Grand Bagoz Otelcilik iletişim

Grand Bagoz Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Alptekin tarafından kuruldu. 

Grand World Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grand World Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ghasem Samghanı tarafından kuruldu.

Grand Meva Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Meva Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Atik Kaya ve Hüseyin Karaköse ortaklığında kuruldu.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Alper Aykut ve Emel Aslan ortaklığıyla kuruldu.

Grand Bagoz Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Bagoz Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Alptekin tarafından kuruldu. 

Grand Galata Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Galata Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Göldağı tarafından kuruldu. 

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Temel ve Dede Temel ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Grand Monaco Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Monaco Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ali Özdemir, İsmail Dikmen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da Esenyurt, Saadetdere Mahallesi, 68. Sokak'ta kuruldu.

Elit Grand Palas Kurtköy'de 168 bin TL'ye! 24 ay sıfır faizle!

Delmar Yapı'nın hayata geçirdiği Elit Grand Palas Kurtköy projesinde yüzde 35 peşinatla 24 ay sıfır faizle vade yapılıyor

Grand Palas Pendik'te 271 bin liraya 1 oda 1 salon!

Elit Grand Palas projesi kapsamında yer alan konutlar stüdyo ve 1+1 şeklinde tasarlandı. Projede teslimler Nisan 2014'te yapılacak

Elit Grand Palas'ta 165 bin TL'ye! Babalar Günü'ne özel akşam yemeği hediye!

Kurtköy'de yükselen Elit Grand Palas'tan 11-17 Haziran arasında daire alanlara Yat Latilla'da 4 kişilik akşam yemeği hediye ediliyor

Varyap Meridian Grand Tower'da 424 bin TL'ye! Haziran fiyatları!

Bu yıl sonunda konut teslimleri yapılacak olan Varyap Meridian Grand Tower projesinde konut fiyatları 424 bin liradan başlangıç gösteriyor

Grand View Yaşam Konutları 2. Etap'ta 93 bin TL'ye!

AÜ Mimarlık tarafından Erdek’te inşa edilen Grand View Konutları projesinde ikinci etapta daire satışları devam ediyor. Projede ev fiyatları 93 bin liradan başlıyor

Grand Bagoz Otelcilik iletişim Haberi

Grand Bagoz Otelcilik iletişim

Grand Bagoz Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Alptekin tarafından kuruldu. 
 
Grand Bagoz Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 4. Şirket her türlü bilardo...