02 / 05 / 2024

Grand Tarabya Oteli Boğaz suyuyla terapi

Grand Tarabya Oteli Boğaz suyuyla terapi

Bayraktar Grubu tarafından Emekli Sandığı'ndan alınan ve renove edilerek eylülde açılması planlanan Grand Tarabya Oteli, Boğaz suyuyla terapi uygulayacak

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

The Grand Tarabya, Luxury City Hotel ödülüne aday!

The Grand Tarabya otelinin 4 bin 500 metrekarelik İstanbul’un gün ışığı alan en büyük spa’sı ve restoranları ile hizmet veriyor..

Çinliler, Ferit Şahenk'in Grand Hyatt Otel'ine talip!

Senstone Capital Yönetim Kurulu Başkanı John Zing, Türkiye’de turizm ve gıda alanında 150 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını, satın almayı planladıkları oteller arasında Grand Hyatt Oteli’n de olduğunu söyledi...

Grand Ankara Oteli'nin kapasitesi artırılıyor!

Ankara Çankaya'daki Grand Ankara Oteli'nin kapasitesinin artırılması planlanıyor. Tadilat projesi ile otel odası sayısı 215'ten 439'a yükselecek..

Bandırma Grand Asya Otel satıldı!

Balıkesir’in Bandırma Belediyesi’ne ait Grand Asya Oteli’nin yarı hissesi satıldı.Bandırma Belediyesi, mülkiyetinde olan Grand Asya Oteli’nin yüzde 49’luk hissesini sattı.

Bandırma'da 10.9 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bandırma Belediye Başkanlığı,17 Eylül Mahallesi'nde bulunan Grand Asya Oteli'nin ve aynı arsa üzerindeki dükkan, depo ve toplantı salonlarının bir bölümünü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 10 milyon 975 bin TL olarak belirlendi.

Uluslararası İnşatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da gerçekleşecek!

Uluslarası İnşaatta Kalite Zirvesi bu sene de bütün inşaat sektörünü yine bir araya getirecek. 26 Kasım Perşembe günü The Grand Tarabya Hotel'de gerçekleştirilecek.

Uluslararası İnşatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da!

ULUSLARARASI İnşaatta Kalite Zirvesi bu sene de bütün inşaat sektörünü yine bir araya getirecek. Zirve, 26 Kasım Perşembe günü The Grand Tarabya Hotel'de gerçekleştirilecek.

Çelik Palas Oteli yeni bir döneme girdi!

Bursa'nın ilk 5 yıldızlı oteli Çelik Palas'ta yeni işletmeciyle birlikte yeni bir döneme girildi. Otelin yani adı Grand Swiss Bellhotel Çelik Palas oldu.

2005 yılında Büyük Tarabya Oteli depreme karşı güçlendirilmiştir!

2005 yılında Boğaz'da öngörünüm bölgesinde olan Büyük Tarabya Oteli, 'yenisini yaptırmazlar' diye 3 milyon 700 bin dolara ''sürtünme esaslı sarkaç deprem izolatörü'' sistemiyle depreme karşı güçlendirilmiş.

2006 yılında Büyük Tarabya Oteli Bayraktarlar Grubu'nun!

2006 yılında satışı Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilen, mülkiyeti Emekli Sandığı'na ait olan Büyük Tarabya Oteli'nin yeni sahibi 145 milyon 250 bin dolarla Bayraktarlar Grubu olmuş.

1995 yılında Tarabya Oteli, Yaşargil Beyin Merkezi olacakmış!

1995 yılında Vali Hayri Kozakçıoğlu, ''Gazi Yaşargil Beyin Merkezi''nin kurulması için Başbakanlığa başvuruda bulunmuş. Merkezin binası Tarabya Oteli olacakmış. Otelin alt yarısı otel, üst yarısı ise hastane olarak kullanılacakmış.

Müteahhitler 6. Uluslararası İnşaat Zirvesi’nde buluşuyor!

6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde Türk inşaat sektörünün 2015 yılı rotası çizilecek.Müşavirler, Müteahhitler ve Malzemeciler 6. Uluslararası İnşaat Zirvesi’nde buluşuyor.Etkinlik İstanbul’da, The Grand Tarabya Hotel’de düzenlenecek.

Grand Tarabya Oteli Boğaz suyuyla terapi Haberi

Grand Tarabya Oteli Boğaz suyuyla terapi

Otelin SPA'sını yapan 3 R Design Factory'nin sahibi Hakan Yürüoğlu, Boğaz suyunu distile ederek hamamlar da dahil olmak üzere bakım ve kürde kullanacaklarını söyledi. 


Yürüoğlu, Boğaz manzaralı 16 terapi odasının olacağı SPA'nın Mavi Hamam bölümünde çinilere ve Türk usulü motiflere, terapi odalarında ise Çintemani desenlere yer verdiklerini...