16 / 06 / 2024

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Daniela Marinova Hristova, Derya Dülgeroğlu ve Tülay Ersan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Grand Tower Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Tower Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Güven tarafından kuruldu.

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Demir tarafından kuruldu.

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grandıose Emlak Eğitim Turizm Danışmanlık Tekstil Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da R.K. Mohammed Mohammed ve Sercan Güven ortaklığında kuruldu.

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Osama M Suleıma Eljerbı ve Zeınab Mohamed Shıbanı ortaklığında kuruldu.

Svg Grand Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svg Grand Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Yörük, Enes Akça, Hasan Bingöllü ve Veysel Bulut ortaklığında kuruldu.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 3 milyon 60 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Morgül, Ferdinar Gülük ve Cevdet Morgül ortaklığında kuruldu.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Daniela Marinova Hristova, Derya Dülgeroğlu ve Tülay Ersan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu. 


Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Grand Tours Turizm Danışmanlık İnşaat Gıda ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Merkez Mahallesi, Abide-i Hürriyet Caddesi, İsmet Apartmanı, No:115...