15 / 05 / 2024

Grand Yazıcı Grubu

Grand Yazıcı Grubu

Bodrum'da ikinci otellerini açan Grand Yazıcı Grubu, otelin yanındaki 15 bin m2'lik alana 10 milyon Euro'luk yatırımla 10 adet ultra lüks akıllı villa inşa ediyor...

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Grand Yazıcı Bodrum satıldı! 

Hayri Yazıcı'ya ait Bodrum'da bulunan Grand Yazıcı Bodrum, Azerbaycanlı bir girişimciye satıldı.

Marmaris Grand Yazıcı Otel müze olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz günü Marmaris'te tatilini yaptığı Grand Yazıcı Otel'in müze olması için harekete geçildi.

Başyazıcı Grubu'ndan Maltepe'ye 70 milyon TL'lik proje!

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Başyazıcı Grubu İstanbul'a 70 milyon TL'lik konut projesiyle geldi!

Anadolu’dan İstanbul’a gayrimenkul yatırımı için gelen Başyazıcı Grubu 70 milyon lirayı bulan iki yeni projeye başladı. Kayseri'de gıda sektöründe büyüyen firma İstanbul'da gayrimenkul sektörüne yöneldi.

Başyazıcı Grubu rotasını İstanbul'a çevirdi!

Türkiye ekonomisinin geleceğine güvenen Kayserili Başyazıcı Grubu, yeni yatırımlarla ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başyazıcı, Anadolu’dan sonra İstanbul pazarında da yer almaya hazırlanıyor.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Being/Çözüm oldu!

Başyazıcı Grubu, aldığı yatırım kararı doğrultusunda stratejik işbirliklerine de imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde 'Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı'nı pr ajansı olarak seçen Başyazıcı Grubu, şimdi de Being Çözüm'le el sıkıştı.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen danışman kadrosu ile çalışan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.

İzmit'teki 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi açılışa hazır!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın seçim beyannamesinde yer alan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Projesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı dönemi!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı ile konut üretilecek!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Şahinbey Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları'nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Grand Yazıcı Grubu Haberi

Grand Yazıcı Grubu


Bodrum'da ikinci otellerini açan Grand Yazıcı Grubu, otelin yanındaki 15 bin m2'lik alana 10 milyon Euro'luk yatırımla 10 adet ultra lüks akılb villa inşa ediyor. Yeni satışa çıkarılan ultra lüks villaların m2 fiyatları 3 bin Euro'dan başlarken, Bodrum merkeze yakın bir yerde 25 villalık yeni bir projenin arsa alım çabşmalarında da sona yaklaşıkııış. Grup, İstanbul'da da bir otel yeri bakıyor. 


Grubun yaklaşık 10 yıl önce satın aldığı arazisi üzerine kuaılan villalarda henüz satışı yapılan villa bulunmazken, 4-5 odalı ve yaklaşık 500-600 m2'lik büyüklüklere sahip seçeneklerden oluşuyor. 



Bursa'nın önde gelen ailelerinden olan Yazıcı Grubu, Grand Yazıcı Otelleri ve Yazıcı İnşaat ile çeşitli sektörlerde faaliyette. Otellerinin yanı sıra şimdiye kadar Bursa'da binin üzerinde konut ve iş yeri inşa eden grup, Bodrum merkezde faaliyette...