02 / 05 / 2024

graniser banyo

graniser banyo

Graniser, banyolarında farklılığı arayanlara yepyeni bir seri sunuyor. Ahşabın doğallığını, seramiğin dayanıklılığı ile buluşturan Lancaster serisi, görenleri kendisine hayran bıraktırıyor. Graniser, ahşap dokusunu banyolara taşıyor...

Graniser yeni ürünü Ceramica Empoli'yi tanıttı!

Akdeniz’in geleneksel tasarımları, modern üretim teknikleri ile CERAMICA EMPOLI’de yeniden hayat buluyor. Zevkli tasarımlar ve etkileyici detaylar tekrar gün ışığına çıkıyor...

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

Graniser Seramik trend ürünleriyle Unicera Fuarı'nda!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Graniser Seramik'ten çalışanlarına kıdem töreni!

Graniser Seramik'in Akhisar fabrikasında gerçekleştirdiği kıdem töreninde firmada 15. yılını dolduran çalışanları kutlayan Hacıoğlu, üretimin ihracata yansıyan oranıyla sektörde lider konumda bulunduklarını belirtti.

2016 banyo ve vitrifiye trendleri!

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Confetti'den yeni tasarım banyo halıları!

Banyolar için şık ve modern çözümler sunan Confetti, farklı renk ve desenlerde tasarladığı banyo halılarıyla kış mevsiminde bahar havasını estirecek.

Graniser Seramik Cersaie tasarımları ile göz kamaştırdı!

Graniser Seramik,Cersaie tasarımları ile göz kamaştırdı. Bologna kentinde düzenlenen dev fuarda Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılının yeni koleksiyonlarını da fuar katılımcılarının beğenisine sundu.

Graniser'den yeni koleksiyon!

Dekorasyonda fark yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, Madison serisi ile yaşam alanları ve banyo dekorasyonuna rahatlık hissi uyandıran bir tasarım anlayışını yansıtıyor.

graniser banyo Haberi

graniser banyo

Graniser,  banyolarında farklılığı arayanlara yepyeni bir seri sunuyor. Ahşabın doğallığını, seramiğin dayanıklılığı ile buluşturan Lancaster serisi, görenleri kendisine hayran bıraktırıyor.


Graniser, doğanın en güzel dokularını taşıyan, mekanlara ayrı hava katan, eskitilmiş ahşap görünümlü Lancaster serisi ile mekanlara değer katmaya devam ediyor. Graniser tüketicilere yeni sunduğu serisi Lancaster ile banyolarda modern ve estetik bir görünüm yaratırken aynı zamanda sıcaklık hissi duyumsatıyor.


14,5x89 cm boyutunda dayanıklılığı ahşabın asaletiyle bütünleştiren seri, ister yatay ister dikey olarak rahatlıkla kullanılabiliyor.



Graniser Seramik Hakkında:  Seramik ve granit üretiminde Türkiye’nin lider üreticileri arasında yer alan Graniser, Akhisar/Manisa’da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 23 milyon m2 üretim kapasitesine sahip, 1000’ e yakın çalışanı ile duvar ve yer karosu, sırlı granit, dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile...