02 / 05 / 2024

graniser mutfak

graniser mutfak

Akdeniz’in geleneksel tasarımları, modern üretim teknikleri ile CERAMICA EMPOLI’de yeniden hayat buluyor. Zevkli tasarımlar ve etkileyici detaylar tekrar gün ışığına çıkıyor...

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Cuccinella Mutfak yurtdışı pazarına açılacak!

Yeni nesil ve fonksiyonel yapılara imza atan Cuccinella Mutfak, çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, yurtdışına açılmayı hedefliyor. Cuccinella, İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına geliyor.

Akel'in elektrikli mutfak eşyaları Libya pazarında büyüyecek!

Elektrikli mutfak eşyaları sektöründe Libya’ya en çok ihracat yapan kuruluşların başında gelen Akel, bu ülkede büyümek için düğmeye bastı.

Karra Demircan Mutfak yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

İzmir ’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra / Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı.

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yurtbay Seramik mutfak ve banyolardaki dekorasyonu yeniliyor!

Seramik sektörünün güçlü markası Yurtbay Seramik, mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Erica Serisi ile mutfak ve banyolardaki dekorasyonlarda baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Türkiye'de mutfak dolap sektörünün büyüklüğü 1 milyar dolar!

Türkiye'de mutfak dolapları ile ilgili sektörün büyüklüğü yaklaşık 1 milyar dolar.Küçük dairelerde mutfakların mobilyanın bir parçası olarak çözüldüğü iyi örnekler tasarlanmaya başlandı.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Graniser'e teşekkür plaketi verdi!

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Graniser, 27.UNICERA Fuarı’nda 24 yeni tasarımını tanıttı!

Graniser, 24-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 27. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'ndaki standı ile ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Graniser yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı açıldı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

59 yıl önce inşa edilen evin mutfak ve dekorasyonu!

1956'da inşa edilmiş ev özellikle mutfağıyla dikkat çekiyor. Evin sahipleri burada hiç yaşamamış ve mutfak hiç kullanılmadan 59 yıl günümüze kadar bu şekilde gelebilmiş...

graniser mutfak Haberi

graniser mutfak

İtalya’da geçtiğimiz yüzyıl doğan ve Akdeniz mimari tarzının en belirgin örneklerinden olan bu retro tasarımlar, geleneksel, hayat dolu İtalyan tarzını, modern üretim teknikleri ile günümüz mekanlarına taşıyor. 


Graniser çağdaş tasarımlarının yanı sıra, Ceramica Empoli ile tarihin o hiç eskimeyen motiflerini modern bir yaklaşımla, deneyimli ve eğitimli tasarımcıların yorumlarıyla günümüz mekanlarına taşıyor. Serinin desenleri binlerce yıllık gelenek ve birikimden süzülerek gelmekte, bugünkü teknoloji ve bakış açısıyla yeniden yoğrulmakta ve yaşama estetik katmaktadır. 


Salon, banyo, mutfak, cafe, restorant kısacası tüm yaşam alanlarında keyifle kullanılabilecek 20x20 ölçülerindeki karolar, bütünleşerek büyük bir deseni oluşturuyor. Gerek yatay gerekse dikey yüzeylerde rahatlıkla...