10 / 05 / 2024

GREAT Startup

GREAT Startup

GREAT Startup’ yarışmasına büyük ilgi geliyor. 5 kategoride yapılacak yarışmada birinci olan şirketler, Birleşik Krallık’a seyahat hakkı kazanacak ve Birleşik Krallık’ta iş kurmak için danışmanlık hizmeti alacaklar.

‘GREAT Startup’ yarışması için 20 Haziran'da toplantı düzenleniyor!

‘GREAT’ kampanyası kapsamında Türkiye’nin genç teknoloji girişimcilerini hedefleyen ‘GREAT Startup’ yarışması düzenleniyor. 6 kategoride yapılacak yarışmada birinci olan şirketler, İngiltere’de iş kurmak için danışmanlık hizmeti alacak...

En iyi startup firmaları açıklandı! Zirvede dikkat çeken marka

Hızla büyüyen ve dikkat çeken 10 genç Türk şirketine yer verilen 'LinkedIn En İyi Startups' listesi belli oldu. Listenin ilk sırasında Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu (Togg) bulunuyor. İşte tüm detaylar...

Bedava televizyona sahip almak ister misiniz?

Bedavaya televizyon sahibi olmak isteyen çoktur. Bir startup şirketi olan Teevee Corporation, tüketicilere bedava televizyon vereceğini duyurdu. İşte detaylar!

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı

 2022 yılında 1,8 milyar dolar yatırım yapıldı! Yatırımcıların yarısı yabancı

Yerli startup’lar feçtiğimiz yılı 1,8 milyar dolarlık yatırımla bitirdi. Global manada Türk startup’larına ilgi oldukça yoğun. Türkiye Startup Ekosistemi Yatırım Raporu’na göre, 2022 senesinde 322 yerli startup  1,8 milyar dolar yatırım elde etti.

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Girişimcilik ekonomisine faiz ve resesyon freni! Hangi sektör ne kadar yatırım aldı?

2022 yılının 3. Çeyreğinde Türkiye Startup Ekosisteminde, toplamda 74 girişim, 202 farklı yatırımcıdan 97 milyon dolar yatırım aldı. Bu çeyrekle birlikte 2022 yılında şu ana kadar 232 yerli girişim toplamda 1,49 milyar dolar yatırım toplamış oldu. 

Kripto paralarda kredi alarmı!

ABD'de bir startup, kripto parayla kredi kartı, tüketici kredisi ve faizli mevduat işlemleri için düğmeye bastı.

Great Innovations Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Great Innovations Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Saad Albasha, Abdullatıf Al Basha, Mahmoud Albasha ve Mohamad Kheır Basha ortaklığında kuruldu. 

Great Harbour Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Great Harbour Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kwong Sang Chan tarafından kuruldu. 

Türk girişimcilerinden akıllı şehirler projesi!

Akıllı şehirler projesi geleceğin en önemli teknoloji konseptlerinin başında geliyor. Türk girişimcilerin de harekete geçtiği akıllı şehirler projesi, Mercedes-Benz Türk StartUP yarışmasında öne çıktı.

CEO'lardan melek yatırımcı olur mu?

CEO’ları melek yatırımcı olarak startup ve scaleup statüsündeki girişimcilerle buluşturacak CEO Melek Yatırım Gurubu kuruldu. Böylece ülkemizin melek yatırımcı ekosistemi bir eksikten daha kurtuldu...

Muhteşem Gatsby'nin evi 17 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Amerikan toplumunun kaymak tabakasının 1929 ekonomik bunalımının arifesinde yaşadığı şatafatlı yaşamı Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) romanında anlatan yazar F. Scott Fitzgerald’ın bu eserinde yansıttığı malikane 16.88 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Ağaoğlu'nun yeni dijital ve sosyal medya ajansı great oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great’e emanet etti.

GREAT Startup Haberi

GREAT Startup

‘GREAT’ kampanyası kapsamında Türkiye’nin genç teknoloji girişimcilerine ulaşmayı hedefleyen ‘GREAT Startup’ yarışmasına yapılan başvuruların tümü Türk ekonomisine katkı sağlama potansiyeline sahip projeler olarak öne çıkıyor.


5 kategoride yapılacak yarışmada birinci olan şirketler, Birleşik Krallık’a seyahat hakkı kazanacak ve Birleşik Krallık’ta iş kurmak için danışmanlık hizmeti alacaklar.


Birleşik Krallık ile Türkiye arasındaki ticaret ve yatırımı desteklemek amacıyla Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) tarafından yürütülen GREAT kampanyası kapsamında, Türkiye’deki genç teknoloji şirketlerine yönelik düzenlenen ‘GREAT Startup’ yarışmasına çok sayıda başvuru yapıldı. ‘GREAT Startup’ yarışmasına yapılan başvurular arasında Türk ekonomisine katkı sağlayacak nitelikte çok sayıda proje yer alıyor.


Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu ve Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı Orta Asya, Güney Kafkaslar ve Türkiye Genel Direktörü Leigh Turner, düzenlenen yarışmanın büyük ilgi...